Neviđena dikatura u DS! Zabranjuju mladima da misle: Đilasov sluga i prodane duše oterali omladinu, a OVO je cilj

Autor:

Vesti

01.12.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska stranka je stranka građanskih i proevropake vrednosti, a u poslednje vreme je sve samo nije to, što smo mogli da vidimo na jučerašnjoj skandaloznoj sednici Glavnog odbora, gde je raspuštena omladina ove stranke.

RepublikaFoto: twitter.com/demokrate
Demokratska stranka na rubu propasti

Iako su omladinci Zoranu Lutovcu prošle godine doneli pobedu,  on je u ulozi Đilasovog sluge sa svojom ekipom prodanih duša i salonskih nacionalista, raspustio omladinu za samo 7 dana nakon njihove izborne skupštine. Cilj je jasan - zabraniti mladima da misle!

- Nakon sto je na GO Lutovac za 6 Članova utvrdio da ima većinu krenuo je u obračun da neistomišljenicima i prema ličnom animozitetu! Iako nije zeleo da odgovara kako je iz stranačke fondacije nestalo 260.000 evra u pauzi GO raspustio je sve koji su javno pitali gde je novac, zašto DS nema politiku, zašto članice SZS imaju svoje separatne press konferencije i aktivnosti, a DS je nestao... prvi na udaru su se našli omladinci koji su prošle nedelje imali skupštinu gde su izabrali novo rukovodstvo. Simptomatišno je da su upravo ti omladinci prosle godine doneli pobedu Lutovcu na unutarstranačkim izborima, a sad ih je Lutovac raspustio. Nakon omladine krenuli su da se ređaju svi "neposlušni" Gradski odbor BGD, pamopštinski odbori Palilula, Vozdovac, NBGD, Savski Venac - kaže dobro obavešten izvor za Srpski telegraf.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Đilasova propagandna mašinerija pokušala da optuži omladince

Cela akcija sprovedena je kako bi se sprečila bilo kakva kritika stanja u DS i kako bi se na eventualnoj skupštini osigurala fiktivna podrška za Zorana Lutovca i njegovu ekipu.

Iako je Đilasova propagandna mašinerija pokušala da optuži omladince da su Vučićevi, omladinci su ih vrlo brzo demantovali, pa su na Tviteru osvanule mnoge poruke, na račun ove sramne odluke demokrata, tražeći akciju i politiku, a ne političko poltronstvo.

 

 

Danas DS organizacija praktično ne postoji jer je raspušteno oko 70 odbora a njima rukovode u vd stanju kadrovi iz tri odbora: Paraćina, Lazarevca i Šapca.

- Umesto demokratije imamo diktaturu, umesto Evrope imamo Rusiju, umesto građanske opcije imamo desni ekstremizam. I to ceo svet vidi! Zato opozicija nema nikakvu podršku Međunarodne zajednice - zaključuje izvor.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading