Mirković o najnovijoj teoriji zavere lidera Dveri: Reč Boška Obradovića ima težinu jedne kapi!

Autor: Tanjug

Vesti

02.12.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković reagovao je danas na tvrdnje predsednika Dveri Boška Obradovića o navodnom postojanju dva "klana" u SNS, ocenom da predstavnici SzS kada se upetljaju u svoje neistine, pokreću nove laži kako bi se stare zaboravile.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Mirković navodi da Obradović lažima pokušava da nanese štetu ministru Stefanoviću i Vladi Srbije, a sve sa ciljem da skrene pažnju na sebe i opravda "pare koje mu Ðilas daje".

- Teorije zavere, prepričavanje više puta demantovanih laži, priče u koje ni ono malo ljudi koji ih podržava ne veruju, samo su dokaz koliko su Obradović, Ðilas i Jeremić očajni i koliko nedostatak bilo kakvog programa pokušavaju da nadomeste ovakvim bljuvotinama - naveo je Mirković u pisanoj izjavi.

 
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Dodao je da predstavnici SzS, kada se, kaže, upetljaju u laži, pokreću novu kako bi se ona stara zaboravila.


- Kada Ministarstvo spoljnih poslova Rusije demantuje i dokaže kakvi su lažovi, onda je to dokaz da se ni Mariniki Tepić, ni Bošku Obradoviću niti bilo kome od poltrona Dragana Ðilasa, ne može se više verovati, jer njihova reč ima težinu jedne kapi - rekao je Mirković.

 

 

Kako je rekao, besomučni napadi na predsednika Aleksandra Vučića, ministra Nebojšu Stefanovića i njihove porodice neće zaustaviti razvoj Beograda i Srbije niti će narušiti poverenje koje građani imaju u te ljude, već će samo biti motiv više da se još snažnije bore za našu zemlju.
 

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Kako kaže, Vučić i Stefanović će nastaviti da predano i vredno rade svoj posao, da se bore za lepše sutra svih građana.

- A, razni Obradovići, neka nastave sa svojim lažima, jer svako se služi onim što najbolje zna. Kao što naš narod kaže, psi laju, karavani prolaze - zaključio je Mirković.

Obradović je ranije danas novinarima u Skupštini izneo svoju ocenu navodnih događanja u SNS, uz tvrdnju da u njoj postoje dva "klana", navodno jedan Aleksandra Vučića i drugi, Nebojše Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Deki

02.12.2019 16:52

Свака ти је брате на месту!!!

Bojana

02.12.2019 17:09

Haha dobro si mu rekao...

Tina

02.12.2019 18:23

E, lepo si mu rekao Mirkovicu!

milan

02.12.2019 18:58

Bosko potrcko djilasa tajkuna...!