"NIJE OBRADOVIĆ HEGEL DA GA SVAKI DAN KOMENTARIŠEM"

Autor: Tanjug

Vesti

03.12.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije Boško Obradović ni Lajbnic, ni Gurvič ni Hegel, da bih komentarisao svaki dan", primetio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Boško Obradović

On je tako odgovorio na pitanje o navodima lidera Dveri da, zbog skupova podrške građana predsedniku Vučiću u Nišu, a zatim u Kruševcu, opozicija na neki način propada, zbog čega poziva građane i predstavnike opozicije da što više izlaze na proteste.

Vučić je odbacio tvrdnje opozicije Upitan da se vlasnik Jovanjice, koji je uhapšen nakon što je na tom poljoprivrednom dobru otkrivena plantaža marihuane, čuo telefonom sa njegovim bratom Andrejom, što je demantovao i ministar policije Nebojša Stefanović.

- Znali ste to od početka. Znali su su svi. Niti ga je video, niti čuo, niti zna o čemu se radi - rekao je Vučić za TV Pink.

Kako kaže, opozicija više ne zna šta da kaže, da izgovara takve stvari.

 

 

- Mi uhapsili sve te ljude. Oni kažu - ne to su policajci sami. Čekajte…To znači da nije bas takva diktatura, da mi ne upravljamo policijom. Dogovorite se šta više pričate - rekao je Vučić.

Odbacuje i navode da u SNS postoje “klanovi”, njegov i ministra policije.

- Jeste, evo možda će Nebojša mene da smeni, ja ne bih imao snagu njega da smenim unutar partije. Što se ponašate kao deca, što se pravite da ste toliko glupi, ne mogu da razumem - rekao je Vučić.

Dodao je razlog za to leži u tome što opozicija ne zna šta da radi, u očaju i strahu od izbornog rezultate, pa je onda morala da progašava bojkot, jer će im narod na izborima reći ko postoji, a ko ne postoji na političkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Tatjana

04.12.2019 08:10

Gradjani jedino imaju poverenje u SNS

Ana

04.12.2019 08:44

Opozicija više ni sama ne zna šta radi i šta priča.

Lela

04.12.2019 08:45

Stvarno nikada u Srbiji nismo imali ovoliko bezidejnu opoziciju, a toliko alavu na vlast, da je to neverovatno.

pera

04.12.2019 08:48

Obradovic je umislio da je bitan politicki faktor.