NAVALI, NARODE: Palma prodaje fotelju za 2.000 evra!

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2017

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštini grada Jagodine sutra će biti održana javna prodaja fotelja gradskih funkcionera, prema odluci Skupštine grada od 23. avgusta.

RepublikaFoto: Tanjug/Jedinstvena Srbija
Rešio da proda fotelju u humanitarne svrhe: Dragan Marković Palma

Licitacija je zakazana za 12 sati, a oglas o prodaji, „otuđenju pokretnih stvari u javnoj svojini grada Jagodine putem javnog nadmetanja”, trajao je do 20. septembra.

Reč je o osam fotelja, čija je početna cena 2.000 evra i 900 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS.

Novac od prodaje biće uplaćen u humanitarne svrhe, siromašnim porodicama sa više dece.

Palmina fotelja 2.000 evra

Najveću početnu cenu, stoji u oglasu, ima fotelja predsednika Skupštine grada Dragana Markovića - Palme 2.000 evra, dok su početne cene za fotelje gradonačelnika Ratka Stevanovića, zamenika predsednika Skupštine grada, zamenika gradonačelnika i četiri funkcionera iz sale za zasedanje Skupštine grada po 900 evra, stoji u oglasu.  

Fotelje se kupuju „u viđenom stanju”, a „licitacioni korak za fotelju čija je početna kupoprodajna cena 2.000 evra je 200 evra, a za fotelje od 900 evra je sto evra u dinarskoj protivvrednosti.

Zašto je fotelja Markovića više nego duplo skuplja od fotelja ostalih funkcionera, Marković je ranije rekao novinarima da je to zato „što može podneti najveći teret”.

Fotelje, koje su u utorak na licitaciji, biće zamenjene drvenim stolicama, koje su stigle i čija je montaža u toku, potvrđeno je Tanjugu u Skupštini grada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading