(VIDEO) Srbija će biti ispresecana auto-putevima, na redu deonica Ruma-Šabac-Loznica: Nećemo da gledamo u mete, nego u budućnost!

Autor: Republika

Vesti

05.12.2019

11:08 >> 12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je početku radova na izgradnji auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Ponosan sam na Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio svima prisutnima i zahvalio.

- Izabrali smo put na kojem su putevi, razvoj i rast. Lepša i uređenija Srbija! Oni koji grade puteve oni nikoga ne mrze, to je naša politika. Uveren sam da ćemo svaku mržnju prevladati i da ćemo dosta toga izgraditi - rekao je Vučić.

Čestitam ljudima u Srbiji jer naša zemlja izgleda drugačije, bliža svima drugima. Lakše će biti da odemo na mnoga mesta. Ovde nećemo stati, nastavićemo da gradimo. Mi nećemo da gledamo u mete nego u budućnost! Šta god da se desi na političkoj sceni, ovo ne možete izbrisati. Ovaj divni koridor ćemo mi izgraditi, Moravski koridor isto - rekao je Vučić i završio obraćanje uz reči - Živelo prijateljstvo i bratstvo srpskog i azerbejdžanskog naroda!

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Aleksandar Vučić

Veliki dan za Srbiju

Sledeća se obratila ministarka Zorana Mihajlović i pozdravila sve prisutne rečima: Danas je veliki dan za Srbiju! 

Navela je sve potpisane ugovore i izgrađene puteve, te dodala da "ćemo sad imati brze saobraćajnice i auto-puteve u celoj Srbiji", a potom reč ustupila ambasadoru Azerbejdžana, koji je rekao da je ovo jasan primer saradnje dveju zemalja jer je reč o uglednoj kompaniji.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Zorana Mihajlović

Radovi će biti završeni u roku!

Zvanicama se prvo obratio predstavnik kompanije Azvirt uz čestitke Vladi Srbije na ovom projektu uz napomenu da će ovaj put biti "arterija" zahvaljujući kojoj će biti pospešen razvoj ne samo u ovim gradovima već i u regionu s napomenom da će ovaj put podstaći i razvoj privatnog biznisa ne samo u Srbiji nego i u Bosni i Hercegovini. Predstavnik Azvirta zahvalio se Srbiji na ukazanom poverenju i saradnji uz obećanje da će svi radovi biti završeni u roku.

- Svaki novi put i most imaju potencijal za širenje razvoja. Ovaj projekat će doneti prosperitet i okolnim gradovima i selima.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug

Jutros je potpisan ugovor za izgradnju auto-puta E-761, deonica Pojate-Preljina (Moravski koridor).

Vučić se u 8 sati, pre potpisivanja ugovora, sastao sa predstavnicima te kompanije, saopštila je pres služba predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Početak radova na izgradnji auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Tamara

05.12.2019 11:11

Vlada Srbije ce svakim danom ulagati u infrastrukturu koja je veoma znacajna za buducnost gradjana

Odgovori 16 1
Vojkan

05.12.2019 16:43

@Tamara - Tražimo ravnomeraan razvoj svih regiona. Istočna Srbija pa i Banat nemaju autoputeve.

Bojana

05.12.2019 11:16

Bravo tako i treba...

miro s

05.12.2019 11:22

Infrastruktura je veoma vazna za jos bolji i brzi razvoj industrije i privrede, sve pohvale....

Odgovori 15 1