NAPADNUT AKTIVISTA NAPREDNJAKA! SNS: Nadležni hitno da pronađu nasilnike

Autor: Tanjug

Vesti

05.12.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati počinioci izašli su iz crnog automobila "audi A3" i napali našeg stranačkog aktivistu tako što su mu udarili šamar, saopštio je danas Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Sada već svakodnevne pretnje, neopisiva mržnja, nasilje i agresija koje šire Ðilasovi podanici prevazilaze sve granice, otišli su još dalje i sada su verbalni napadi postali fizički - navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS, dalje, poručuje političkim neistomišljenicima i, kako ih naziva, vandalima da ih neće uplašiti i da će nastaviti borbu za jaku i stabilnu Srbiju.

- Pošto oni nemaju ni trunku političkog programa i ideje, jedino što građanima nude jesu nasilje, mržnja, linč, kese na glavama i vraćanje u njihovu mračnu prošlost - zaključuje se u saopštenju, uz poziv nadležnim državnim organima da što hitnije pronađu počinioce i da ih sankcionišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Marinelica77

05.12.2019 16:38

Svakim danom sve vise, i vise trpimo napad od strane opozicije... Ok ako zelite vlast budite posteni, ne igrajte prljavo... Ovo sto vi radite nema smisla...samo sirite mrznju. Predsednik vam nista nije odgovorio, ali mi je cudno zasto se ne oglasavaju nadlezne institucije...

ana

05.12.2019 16:54

Verujem da ce ih policija sto pre pronaci i kazniti jer ovo sto se dogodilo nije ni malo bezazleno.

Marko

05.12.2019 17:19

Još jedan primer primitivnog ponašanja članova opozicije. Ovakav čin je za svaku osudu.

Maja

05.12.2019 17:26

Ovo je nedopustivo, pod hitno stati na kraj siledžijskom ponašanju.