HAOS U SKUPŠTINI: Maja Gojković izbacila poslanicu DJB

Autor:

Vesti

26.09.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanicu pokreta DJB Branku Stamenković skupštinsko obezbeđenje izvelo je iz sale, posle verbalnog okršaja sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković!

RepublikaFoto: youtube.com/ParlamentSrbija
Propisi su propisi - čvrsta ruka predsednice Skupštine Maja Gojkovi

Predsednica parlamenta je, naime, Stamenkovićevoj izrekla tri opomene, nakon što je ona prišla stolu predsedavajuće tražeći reč po poslovniku.

- Po Poslovniku vam nisam dozvolila da priđete. Hoćete li biti ljubazni da se sklonite, da ne remetite rad - rekla je Gojkovićeva, na šta je Stamenkovićeva upitala: "Po kom osnovu?"

Gojkovićeva je uzvratila:

- Po osnovu da ste dobili kaznu sada. Opomena. Opomena. Opomena. Imate tri opomene. Isključeni ste iz rada. Dobili ste opomenu, molim vas sklonite se, nemojte mi pretiti. Dobili ste opomene i ispunili uslov da više ne učestvujete u radu.

Predsednica parlamenta je potom proglasila pauzu od dva minuta da bi, kako je navela, poslanica Branka Stamenković "shvatila da ne može više da učestvuje u radu parlamenta".

Kada se poslanica DJB udaljila od stola, Gojkovićeva se obratila obezbeđenju:

- Njoj (Branki Stemenković) je oduzeta reč, nemate pravo da prisustvujete, nemojte izvoditi. Znam da ste vi (Branka Stamenkovic) glumica, nego govorim obezbeđenju.

Nakon incidenta, Stamenkovićeva je na konferenciji za novinare u Skupštini rekla da joj je, pošto se udaljila od stola, prišlo obezbedenje i reklo da izađe iz sale, te da je to i uradila pošto je spakovala svoje stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Milan

26.09.2017 15:57

Pa iz navedenog, i te kako je zaslužila.

Krsta

26.09.2017 16:00

DBJ stranka kopira Obradovića i njegove Dveri.

milos

26.09.2017 16:02

Debelo su placeni da bi pravili cirkus u Skupstini

milos

26.09.2017 16:05

Sa razlogom je to ucinila!