Silvana Arsović stabilno, puštena na kućno lečenje

Autor: Tanjug

Vesti

12.12.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, puštena je na kućno i ambulantsko lečenje, potvrdio je danas Tanjugu direktor Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici Milan Ivanović.

RepublikaFoto: facebook.com/Arsović Silvana
Silvana Arsović

- Njeno zdravstveno stanje je stabilizovano, ona se oporavila, tako da je juče puštena na kućno lečenje i ambulantski tretman, sa daljim kontrolama - rekao je Ivanović.

Kaže da je Arsović pod hroničnim stresom i da je njeno zdravstveno stanje osetljivo i narušeno, a naročito otkada je optužena za umešanost u ubistvo svog prijatelja Olivera Ivanovića.

Ivanović je dodao da je Arsović i sama tražila da se posle višednevnog boravka u bolnici njeno lečenje nastavi ambulantski.

Arsović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska primljena 3. decembra na bolničko lečenje u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici 3. decembra na bolničko lečenje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading