Stefanović: Opozicija napada poštene policajce jer ih direktno pogađa borba protiv narkotrafikinga!

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovića ocenjuje da je beskompromisna borba protiv narkotrafikinga očigledan razlog napada pojedinih opozicionih političara na pripadnike policije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Upravo su ostvareni rezultati u toj borbi razlog što su se na meti napada našli pošteni policajci, koji su dali veliki doprinos u sprečavanju prodaje narkotika - rekao je Stefanović za Tanjug.

Siguran je, kaže, da se iz istog razloga na meti napada našla i Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u MUP.


- Žao mi je što ona više nije javni funkcioner, jer bi mogla lično da zapuši usta svima koji loše govore o njoj - uveren je Stefanović.

To je, kaže ministar Stefanović, očigledno još jedna kampanja bazirana na izmišljotinama u cilju diskreditacije borbe protiv narkotrafikinga, u kojoj je, kako ističe, Dijana Hrkalović aktivno učestvovala i pomogla da policija Srbije bude jedna od najefikasnijih u našem regionu.

- Pored onih čiji su šuraci, kumovi i članovi porodice narkodileri, očigledno da postoje i oni koje poskupljenje narkotika na našem tržištu, zbog većih zaplena policije, i direktno pogađa - zaključuje Nebojša Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mrmot

17.12.2019 15:03

Opozicija je definitivno izgubila svoj moralni kompas. Valjda će posle izbora shvatiti kolko su nepopularni i da konačno odu u političku penziju.

Verica

17.12.2019 15:09

Osctvareni rezultati u borbi protiv prodavaca narkotika je razlog napada opozicionih politicara na pripadnike policije.

Bojana

17.12.2019 15:46

Kad im smetaju u poslu...

Mortiša

17.12.2019 16:08

Pa naravno da će svaki pošten policajac koji se bori za zaustavljanje korupcije kriminala i krijumčarenja droge biti na meti,jer kao takav smeta kriminalcima.