Rakić: Hoće Kosmet bez Srba, zato im smeta Vučić

Autor:

Vesti

20.12.2019

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske liste Goran Rakić smatra da napadi na Vučića imaju za cilj slabljenje Srbije, koja je pod njegovim vođstvom počela da se podiže iz ponora u koji su je gurnuli Ðilas, Jeremić, Obradović, Lutovac i ostali.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Goran Rakić

- Niko ne sme da dozvoli da ga laži i prazne priče potrošenih likova iz opozicionog bloka zavedu, niti da pomisli kako napadi na predsednika Vučića nemaju vezu sa pitanjem Kosova i Metohije. Od 1999. godine strani faktor je uvek želeo da na čelu Srbije budu slabići kojima će se upravljati na daljinski iz neke ambasade. Zato je važno da građani budu svesni činjenice da će bez jakih institucija koje predvodi predsednik Vučić Srbija biti bez puteva, bez auto-puteva, bez radnih mesta, bez povećanja plata, bez Srba na Kosovu i Metohiji, ili bolje reći bez Kosova i Metohije u sastavu Srbije, ili, jednom rečju, Srbija će biti zemlja bez budućnosti. Zato su ovi izbori od presudnog značaja za celokupni srpski narod i njegovu budućnost, na kojima će izbor biti lak, ili rad, red i rezultati, koji su oličenje politike Aleksandra Vučića i SNS, koji nas vode u sigurnu budućnost sa većim platama, novim radnim mestima, izgrađenim i uređenim obrazovanjem, zdravstvom i infrastrukturom, ili politika mržnje, zatvorenih fabrika i uništene privrede i tajkunske privatizacije, što nude Ðilas, Jeremić, Obradović i ostali i što su pokazali u vreme svoje vladavine - zaključuje Rakić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading