"Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi i to mu se ne prašta!"

Autor:

Vesti

20.12.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin za Srpski telegraf je govorio o napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On za naš list poručuje da, ako budu imali prilike, da se svi, bez obzira na ideološke ili bilo koje druge razlike, ujedine da bi srušili Vučića, to će i da urade.

Foto: youtube.com/ Novo jutro
Aleksandar Vulin

- Vučić ima protiv sebe Šolaka, Đilasa, Miškovića i njihove desetine milijardi evra, partije i medije koji su u njihovom vlasništvu, ali i strani faktor. Zapadu više od ostalih ne odgovara Srbija koja je samostalna i vojno neutralna, a posebno Srbija koja se bori na KiM i koja čuva Republiku Srpsku, ali i sve Srbe, bez obzira gde žive. Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi i to mu se ne prašta. Ne znam za druge iz naše koalicije, posebno one koji misle da su jako mudri što izbegavaju borbu i da smo mi koji se borimo glupi i politički nepismeni. Ne znam šta će oni raditi, ali znam da će Pokret socijalista biti sa svojim saborcima iz SNS bez obzira kakav bude rezultat naše zajedničke borbe. Vučić je hrabar i uporan čovek i može da se osloni samo na Srbe i prijatelje koji ne menjaju strane - ističe Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Darko

20.12.2019 21:58

Vučić radi samo u interesu Srbije i ne interesuje ga ništa drugo.

Mrmot

20.12.2019 22:09

Nemaju podršku u narodu da ga smene,pogotovo ne sa tom kompromitovanom ekipom...

Elena

20.12.2019 22:52

Opoziciji smeta predsednik, jer ih svojim rezultatima podseca na ono sto nisu bili sposobni sami da urade dok su bili na vlasti. Sa druge strane mnogim zemljama smeta sto on Srbiju cini jakom i stabilnom zemljom.

Dejan

21.12.2019 13:00

Vučić je pravi lider na celom Balkanu.