Spremite se! Počele gužve na graničnim prelazima

Autor: Tanjug

Vesti

21.12.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku dana, ali i u narednom, pretprazničnom periodu, u Srbiji se očekuje veći broj vozila na svim važnijim putevima, kao i duža zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima Horgoš, Horgoš 2, Batrovci, Šid i Bačka Palanka na ulazu u zemlju čeka se sat vremena, dok se na Kelebiji čeka 35 minuta, a na Bačkim Vinogradima 45 minuta.

Formirane su duže kolona putničkih vozila na izlazu iz Mađarske, na prelazima "Horgoš" i "Kelebija" kao i sa Hrvatskom "Batrovci", zbog čega treba očekivati još oko par sati zadržavanja na izlazu iz ovih zemalja.

Zbog velikog priliva vozila zadržavanja su duža na izlazu iz Mađarske na njihovim izlaznim terminalima, pa se preporučuje korišćenje manje frekventnih prelaza sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7-19 sati otvoreni su GP Bajmok, Bački Vinogradi i Ðala.

Na izlazu iz Hrvatske formirana je duža kolona putničkih vozila. Alternativni prelazi sa tom zemljom su GP Šid, GP Luba ili GP Sot.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnoj stanici Preljina zadržavanje na naplati je 20 minuta, a na naplatnoj stanici Stara Pazova 15 minuta.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading