Petrović: Nikola Jovanović je poprimio sve osobine svojih šefova - Đilasa i Jeremića!

Autor: Republika

Vesti

22.12.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Petrović, član predsedništva Srpske napredne stranke naveo je, između ostalog, u saopštenju za javnost da je Nikola Jovanović poprimio sve osobine njegovih šefova Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, pa laže i obmanjuje javnost, a da ga zbog toga nije sramota nimalo.

RepublikaFoto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Da bi naši građani čuli pravu istinu, gospodine Jovanoviću, radovi koštaju 20 miliona evra, a ne 27 milona evra, ali vama je to svejedno. Gospodine Jovanoviću, u zatvor se ne ide zato što neko kasni sa radovima, naročito ako grad Beograd sve svoje obaveze i prema izvođačima, nadzoru i projektantima izmiruje na vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nikola Jovanović

U zatvor se, gospodine Jovanoviću, ide kada vaš šef Dragan Đilas zajedno sa bivšim menadžerom grada Bjelićem da drugoplasiranoj firmi, koja je inače za 6 miliona evra skuplja od prvoplasirane, posao rekonstrukcije Bulevara. Za to se, gospodine Jovanoviću, ide u zatvor, zato što ste samo tako navikli da radite. Pa su vam se ljudi vezivali za platane jer ste ih sve isekli, to su vaši projekti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Z. ŽESTIĆ
Patrik Ho i Vuk Jeremić

Gospodine Jovanoviću, u zatvor treba da se ide kada vaš šef Dragan Đilas ostavi 25 miliona evra duga za gradske vrtiće pa mi to moramo da vraćamo. Gospodine Jovanoviću, u zatvor se ide kada vaš šef Vuk Jeremić dobije milione evra od kriminalca Patrika Hoa iz Hong Konga koji leži u zatvoru u Nemačkoj. Što ne pitate vašeg predsednika odakle tolike pare?

Kada budete odgovorili na ova pitanja, tada ćete moći da se obratite nekome. Do tada vam je bolje da zaćutite i da pokušate da podignete stranku na 1% podrške kod naroda. Mi ćemo i dalje vredno i marljivo da radimo za naše građane i koliko god se svi vi zajedno trudili da, zbog vaše mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu onome što on i mi zajedno radimo za našu zemlju i naš grad, srušite i prikažete u najgorem svetlu, nećete to uspeti jer će pristojna i moderna Srbija uvek pobediti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading