Nedeljković: Laži koje izgovara Marinika Tepić su neviđeni napad na Srbiju

Autor:

Vesti

24.12.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom izjava narodne poslanice Marinike Tepić da je za povlačanje priznanja Kosova ministar Ivica Dačić uzimao novac od uglednih privrednika, oglasio se šef kabineta Ministarstva spoljnih psolova Nikola Nedeljković.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

U saopštenju se navodi da su laži koje je izgovorila Marinika Tepić brutalni napad na Srbiju kakav nije viđen poslednjih nekoliko godina.

Saopštenje šefa kabineta Ministarstva spoljnih poslova prenosimo u celosti:

"Sramotne su laži koje je danas izgovorila Marinika Tepić, ne zbog toga što je mene pomenula već zato što u poslednjih nekoliko godina niko nije tako brutalno napao Srbiju kao ona. Sedamnaest zemalja je povuklo priznanje tzv. Kosova i ja se kao Srbin time dičim i ponosim, kao što se ponose svi Srbi i patriote.

Što se tiče moje imovinske karte, živim u kući svojih roditelja iz 1984. godine koju je moja porodica stekla tokom 45 godina rada u prosveti i kulturi, a kada boravim u Beogradu sam podstanar. Od imovine imam polovni automobil star 17 godina i novi bicikl, koji sam nedavno kupio. 
 
Priznajem da me je malo sramota kada uporedim svoju imovinsku kartu sa imovinskom kartom vašeg nalogodavca i šefa Dragana Đilasa, ali sam istovremeno i ponosan, jer ceo moj rodni Lazarevac zna kako su moji roditelji stekli svoju imovinu.

Moje jedino bogatstvo je patriotizam i ljubav prema Srbiji za razliku od vas koji ste bogatstvo oteli od Srbije, pa je zato danas verovatno zbog toga i mrzite.

Kao bivši policijski službenik sa završenom Policijskom akademijom insistiram da nadležni organi istraže navode Marinike Tepić, a ja ću podneti privatnu tužbu protiv nje koja će dokazati da je Marinika lažov – čijim se lažima jedino raduju neprijatelji Srbije." - stoji u saopštenju Nikole Nedeljkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Darko

24.12.2019 15:48

Apsolutno za svaku osudu i krivicnu prijavu !!! Nena oni pokazu svoje imovinske karte pa neka se to ispita !!!

Odgovori 18 0
jelena

24.12.2019 22:13

Laži koje je izgovorila Marinika Tepić su brutalni napad na Srbiju kakav nije viđen poslednjih nekoliko godina.

Odgovori 18 0
Živko

25.12.2019 15:19

Marinika više voli Albance nego Srbiju.