Antić: Marinika Tepić nanela štetu Srbiji

Autor:

Vesti

25.12.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom skandaloznih izjava narodne poslanice Marinike Tepić da je Srbija davala novac stranim vladama kako bi one povukle priznanje Kosova, reagovao je i ministar energetike Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Antić

On je u svojoj izjavi zaključio da ovaj postupak nije naneo nikakvu političku štetu Ivici Dačiću i Nikoli Nedeljkoviću, već isključivo državi Srbiji.

Izjavu ministra energetike prenosimo u celosti:

- Marinika Tepić je pokazala da nema ni minimum odgovornosti prema sopstvenoj državi, što je nezamislivo za jednog poslanika u Narodnoj Skupštini, ali i za bilo kog predstavnika građana u bilo kom parlamentu u svetu. Lažnim optužbama protiv ministra Ivice Dačića i šefa njegovog kabineta Nikole Nedeljkovića, Marinika Tepić njima nije nanela nikakvu političku štetu, jer je reč o pukim izmišljotinama, ali je nanela veliku štetu državi Srbiji, čiji je visoki funkcioner, jer se svrstala u društvo prištinskih političara i u njihove optužbe da Srbija korumpira vlade širom sveta da povuku priznanje Kosova i Metohije. 

U ovakve izmišljotine, koje su odavno potekle iz Prištine, a sada im se pridružila i narodna poslanica Marinika Tepić ne veruje niko u svetu. Zato je šteta za našu zemlju, a sramota za Mariniku Tepić, da se iz zgrade parlamenta izgovaraju ovako teške i lažne optužbe, koje sa odobravanjem dočekuju samo i jedino u Prištini.

Indikativno je i ćutanje stranke Dragana Đilasa povodom reči njegove potpredsednice Marinike Tepić, što navodi na zaključak da ovde nije reč o njenom pojedinačnom mišljenju, već o zvaničnom stavu partije kojoj pripadaju, i koja se time svrstava u propagandni front prištinskih političara i partija usmerenih protiv države Srbije i njenih interesa - rekao je Antić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

25.12.2019 17:28

Nama nije potreban spoljnji neprijatelj, imamo ih i previse u samoj drzavi.Ova gospodja zajedno sa celom opozicijom prestavlja bruku i sramotu Srbije.