ĐURIĆ O JEREMIĆEVOM GOSTOVANJU NA RTS: Politika ne bi smela da bude cirkus!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić ocenio je da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić porazio samog sebe tokom gostovanja na javnom servisu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

- Bilo je u srpskoj politici apsurda, ali nikada se nije dogodilo da predstavnik opozicije gostujući na javnom servisu pozove građane na bojkot izbora iznoseći kao krunski argument navodno nepostojanje slobode pojavljivanja na RTS-u - naveo je Đurić.

Prema njegovim rečima, Jeremić na izbore ne želi zato što je, i pored vanserijske samozaljubljenosti, svestan da ne može da pređe izborni prag, sve i da mu iz Prištine u konvojima pošalju birače.

- A oni bi to, uveren sam, učinili u znak zahvalnosti za sve što je uradio za promociju samoproglašenog Kosova - konstatovao je Đurić i dodao:

 

 

- Podsetimo još jednom - Jeremić je jedan od ljudi koji su lično i neposredno učestvovali u poništavanju suvereniteta Srbije dovođenjem granične policije i carine Kosova na prelaze prema centralnoj Srbiji, uvodeći Srbima na KiM obavezu da poseduju lične karte tzv. #Republike Kosova“ i tablice tzv. "Republike Kosova“ - istakao je Đurić.

- Politika ne bi smela da bude cirkus gde se možete glupirati bez ikakve odgovornosti i konsekvenci, a Vuk Jeremić se za svoje štetočinsko ponašanje ne može pravdati ni infantilnošću ni neiskustvom, jer novac iz tajkunskih i inostranih fondova dobija upravo da bi radio to što radi. Njegovo antidržavno delovanje je programsko, i on se očito građanima Srbije za to što ga ne žele sveti nastojanjem da destabilizuje i oslabi Srbiju - zaključio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Joxa89

25.12.2019 20:24

Ono iznošenje afera laži i teorija zavere Vuka Jeremićana RTS je jadno, i kad govori bilo šta neverovatno je kolika se vidi mržnja na njegovom licu.

M Novosel

26.12.2019 05:57

@Joxa89 - Joxa89:Sada je svima jasno zbog čega Jeremić i njegova bratija nemaju podršku građana.

Marko

25.12.2019 20:52

Jeremic je samog sebe diskreditovao, covek je lopov nad lopovima.

BozaB

25.12.2019 20:53

Politika mora da bude ozbiljna,da postoji plan i program.