(VIDEO) Vučić o otmici Monike Karimanović: Celu noć sam bio na vezi sa Rebićem, to je prioritet!

Autor: Republika

Vesti

26.12.2019

10:40 >> 10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas zvanično je pustio u saobraćaj regionalni put Velika Plana-Smederevska Palanka, čija je rekonstrukcija završena pre dva dana, a onda je odgovarao na pitanja novinara.

Na pitanje novinara da li i u budućnosti mogu da se očekuju stranački skupovi kada se budu završavali projekti, predsednik je rekao da mu nije jasno šta bi to trebalo da znači.

- Poštovaćemo sve, stranačke skupove ćemo da pravimo još i to nekoliko na kojima ću ja da prisustvujem, a biće ih naravno na hiljade, samo ne razumem koja je namera da ovo pitate - rekao je Vučić. 

O otmici devojčice Monike Karimanović je rekao da je upućen u sva dešavanja.

- Celu noć sam na vezi sa Rebićem, brinem za to dete. Postoje detalji koje znam, ali ne smem da otkrivam. Radimo na tome, dete je u pitanju i to je prioritet. Kada budemo uhapsili tog zlikovca, onda ćete sve saznati - rekao je on.

Najavio je i još ulaganja u ove dve opštine.

- Ovde imamo divnih manastira, i Koporin i Pokajnica, kao i izvor Kiseljak. Možemo mnogo toga da uradimo. Lokalne samouprave malo bolje rade nego ranije i radimo na tome da još bolje finkcionišu. radićemo i na turističkim potencijalima ovog kraja, moraju da se uspostave vinske ture - kaže Vučić.

- Imaćemo sednicu Glavnog odbora koja će biti u potpunosti zatvorena za javnost. Velike stvari pripremamo za subotu - rekao je Vučić.

- Ne mogu da odgovaram ni na ona poređenja sa Hitlerom, ti sitni i bedni trikovi govore samo o njima, ja se time ne bavim - rekao je Vučić.

- Veoma sam srećan što sam mogao da otvorim ovaj put. Ovde živi 80 hiljada ljudi i to je za nijih značajno - počeo je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Lek Galenika

26.12.2019 11:29

Pridruzujem se osudi male Monike.Molimo nadlezne organe da odrade sto prer svoj posao.

Odgovori 0 10
Irina

26.12.2019 11:34

Veoma je vazno da su sve snage usmerene na potragu nestale devojcice i ne smemo ni na koji nacin ugroziti istragu jer u pitanju su kljucni momenti za pronalazenje

Odgovori 11 0
sasa

26.12.2019 11:43

Iskreno se nadam da ce se devojcica ubrzo pronaci i da ce se ziva i zdrava vratiti svojim roditeljima a zlikovac uhapsen i po brzom postupku osudjen na dozivotnu robiju!

Odgovori 11 0
Milan

26.12.2019 11:46

Mi kao drzava moramo da registrujemo pedofile inace se plasim da ce ponovo neka budala uciniti nesto nekom maloletnom detetu.

Odgovori 11 0