IVANOVIĆ: Srpska lista nema stručnjake! Srpska lista: Završio si fakultet sa 56 godina

Autor: Tanjug

Vesti

28.09.2017

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović izjavio je da Srpska lista nema stručne kadrove, dok iz Srpske liste poručuju da to nije tačno i ukazuju da posebno treba imati u vidu da optužbe dolaze od čoveka koji je sa 56 godina završio fakultet.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Goran Rakić, predsednik liste Srpska

Srpska lista na Ivanovićeve tvrdnje da na njihovoj listi nema nijednog profesora univerziteta, pravnika, inženjera ili lekara...odgovara spiskom gde se navode, može videti da od 21 kandidata imaju tri doktora nauka, tri doktora medicije, jednog primarijusa, tri inženjera, četiri profesora...

- Dakle, od 21 kandidata - 20 je sa visokim obrazovanjem, i svih 21 bez ikakvih mrlja u profesionalnom i ličnom životu, i koji iza sebe imaju decenije radnog iskustva sa izuzetnim uspesima u oblastima kojima se bave - kaže se u saopštenju.

Podsećaju da su na poslednjim izborima osvojili više od 90 odsto glasova Srba u pokrajini i kažu da je to jedinstvo "trn u oku" svima koji bi voleli da Srba na KiM nema, odnosno da ostanu samo oni koji će slepo slušati "svoje mentore u Prištini, strane ambasade i obaveštajne službe".

- Više je nego sramno da ovih dana Srpsku listu najviše napadaju Samoopredeljenje Aljbina Kurtija i kandidat za odbornika i gradonačelnika Oliver Ivanović - kažu u Srpskoj listi.

Navode da Ivanović ne želi da javnost zna da je fakultet završio u 56. godini "kao ni da mu nije smetalo da preko tadašnjeg JUL-a dobija direktorska radna mesta".

Šapić sa Ivanovićem

Gradonačelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić posetio je danas Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici i tom prilikom se fotografisao sa njim.

- U prijateljskoj poseti Oliveru Ivanoviću u Severnoj Mitrovici - napisao je on ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading