SNS na sednici sutra o pripremama za izbore

Autor: Tanjug

Vesti

28.12.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sutrašnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavljuje predsednik SNS Aleksandar Vučić i ocenjuje da će izbori biti teski, jer će svi ići protiv naprednjaka.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
SNS sutra o izborima

- Izbori su uvek teski za one koji hoće da pobede i ponašaju se odgvorno, za ove druge su laksi, oni na njih i ne moraju, mogu u Skupstinu da ulaze i prave incidente, u RTS sa testerama..., mogu da tuku policajce i novinare - rekao je Vučić za tv Prva.

On nije želeo da odgovara na pitanja o eventualnim smenama u stranci.

Napomenuo je da je sutrasnja sednica zatvorena za javnost, te da sad ne može, unapred, ništa da kaže.

On je ranije najavio da će stranka ići na nova, mlada lica, a Blic saznaje da će na sutrašnjoj sednici biti predstavljeno 70 mladih naprednjaka, koji su prošli kroz stranačku akademiju i koji su u prethodnom periodu slušali predavanja i iskustva starijih kolega koji su danas na funkcijama, od ministara, poslanika, sve do predsednika države i SNS Aleksandra Vučića.

- Od 70 ljudi koliko će biti predstavljeno, njih 25 će se naći listi za republički parlament - rekao je neimenovani izvor iz vrha SNS za taj list i precizirao da je to 10 odsto liste, što je veliki broj.

Isti izvor navodi da tome ima otpora među starijim članovima SNS, ali predsednik Vučić i i rukovodstvo stranke smatraju da je vreme za novu energiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Dejan

28.12.2019 13:20

Sutra će biti doneta konačna odluka po pitanju izbora. Očekuju se i smene loših funkcionera koji su ugrozili rad SNS-a.

Hedona

28.12.2019 14:00

Naravno da će biti teški, ali vrlo uspešni za SNS. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Zara

28.12.2019 14:04

Do pobede!

Sonic

28.12.2019 14:58

Izbori sto pre!