Šta predlažu "Danas" i njihova novinarka: Nezavisno Kosovo jedini kompromis?!

Autor:

Vesti

30.12.2019

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka lista Danas Snežana Čongradin smatra da je priznanje nezavisnosti Kosova jedini okvir u kojem bi politička elita u Srbiji i ovdašnje društvo trebalo da se kreću.

RepublikaFoto: printscreen/danas.rs
Početak teksta

Ovom rečenicom dnevni list koji ne štedi kritike na račun vlasti počinje tekst u kojem jedna od njihovih novinarskih uzdanica iznosi kakvo bi rešenje za Kosovo trebalo sprovesti. Evo šta kaže Čongradinova:

- Ni sporazum ni zamrznuti konflikt, samo priznavanje kosovske nezavisnosti - izjavila je u serijalu razgovora Kosinus agencije Fonet, a Danas preneo na portalu na udarnom mestu.

Ona je objasnila i da je za nju nezavisnost Kosova jedini prihvatljiv kompromis s obzirom na to šta se sve dogodilo tokom devedesetih godina na Kosovu.

- Svi mi građani koji nismo interesno vezani za ratno ili bilo koje drugo profiterstvo trebalo bi da se zalažemo za nezavisnost Kosova - poručila je Čongradinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading