Glumac odbrusio mrziteljima koji su ga razapeli: Šta vas briga otkud ja u Vučićevom spotu?!

Autor: D. Petrović

Vesti

30.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac razapet zbog spota sa Vučićem. Nikola Cekić, koji se pojavljuje u promotivnom novogodišnjem spotu kojim predsednik Srbije čestita građanima praznike, poput mnogih pre njega prolazi kroz toplog zeca na društvenim mrežama samo zato što je radio ono što mu je posao.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
SNS spot

U spotu koji je Vučić postavio na Instagram profil pojavljuje se grupa mladih ljudi koji gledajući utakmicu razgovaraju o čudima i rezultatima koje se Srbija postigla u poslednjih godinu dana. U jednom trenutku se pojavljuje i sam predsednik, koji objašnjava da su čuda usledila nakon teškog i marljivog rada.

Nikola Cekić, međutim, nije ostao dužan onima koji su ga razapeli na krst, pa im je poručio:

- Pošto se mnogi sete da postojim samo kada uradim nešto što se njima ne sviđa, pa onda sednu da sa mnom ispiraju usta umesto da me direktno pitaju, evo da vam se obratim. Kokošje pamćenje je izgleda duboko usađeno u genetiku nas Srba, pa se vrlo lako zaboravi kako su oni koji su na određene pozicije došli tamo i dospeli. To što ja radim je moj problem, vas ne treba da se tiče šta ja radim, ne tičete se ni vi mene - poručio je, između ostalog, Cekić u otvorenom pismu na društvenim mrežama.

I oni su prošli toplog zeca

* Nenad Jezdić

* Željko Joksimović

* Goran Bregović

* Momčilo Bajagić Bajaga

* Miki Manojlović

* Marina Abranovič

* Bojana Maljević

* Mirjana Karanović

Usledile su nove prozivke na Tviteru, čak i poređenje sa nacistima.

- Oni koji su pravili propagandu za naciste, oni koji su ubijali za naciste... isto su rekli, to je bio samo posao - napisao je jedan od tviteraša-mrzitelja.

- Dva grama mozga... Pa ovih 10 godina života mu je upravo zahvaljujući ovima kojima se prodao za jedan bedni novogodišnji spot... Dečko je reprezentativni primerak licemera - ocenio je izvesni Marko.

- Bolje da si kanale išao da kopaš, ovako si obeležen za ceo život - napisala je izvesna Bjanka na Tiviteru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
wera

30.12.2019 08:00

Glumac mora biti profesionalac u svom poslu, kada doije ulogu, on je mora odigrati najbolje sto ume.

Bojan

30.12.2019 08:31

Opoziciji smeta sve što je uspešno, pa tako i spot u kojem je prikazan uspeh koji je postigla ova Vlada i predsednik za Srbiju i njene građane.

Jelena

30.12.2019 08:35

Svi imamo pravo na svoje msljenje, ali svaka veza bilo koje javne licnosti sa SNS nailazi na veoma zestoke kritika i napade opozicije.

zara

30.12.2019 08:57

Niko nema prava da sudi drugom sta cAna uvek iskreno i otvoreno o svemu govori.e da radi. To je njegovo licno pravo