Ministar Stefanović potvrdio pisanje Srpskog telegrafa: Istražićemo policajce koji su sabotirali istragu Jovanjica!

Autor: Tanjug

Vesti

03.01.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas, i time potvrdio pisanje Srpskog telegraf, da je skandalozno to što su pojedinci iz policije i drugih državnih organa imali komunikaciju sa uhapšenim vlasnikom "Jovanjice" Predragom Koluvijom i koji su na bilo koji način pokušali da utiču da se on zaštiti, radili na tome da se opstruiše istraga ili da se, u prethodnom periodu, zaštite kriminalni poslovi na imanju Jovanjica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Medojević

- Očekujem, naravno, najhitniju reakciju nadležnog tužilaštva i da se brzo dođe do istine ko su bili ljudi, pre svega iz MUP-a, koji su takvim delovanjem napravili štetu Ministarstvu unutrašnjih poslova - rekao je Stefanović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Kako je istakao, mora se doći do pravde, a da se protiv tih ljudi povedu procesi, kako bi građani videli da se radi samo o pojedincima, koji za to moraju da odgovaraju.

Predsednik Aleksandar Vučić je, pre nekoliko dana, rekao da je država pronašla šta je u slučaju Jovanjica rađeno protivzakonito i uhapsila sve koji tu rade, te naveo da je jedan deo informacija bio tačan i da su u sve zaista bili umešani pojedinci iz MUP-a i BIA, čak i iz vojnih struktura, koji su izdavali lažne legitimacije.

Predsednik Vučić je i danas rekao da će se videti "ko je šta i zbog čega zataškavao", ali da je jedno izvesno, a to je da ni on, niti njegov brat, niti bilo ko iz porodice Vučić nije bio u kontaktu sa Koluvijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading