Vučić čestitao praznik Putinu: Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.01.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, uoči Božića, čestitku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i patrijarhu moskovskom i sve Rusije Kirilu. Vučić je Putinu i svim pravoslavnim hrišćanima u Rusiji "srdačno čestitao svetli praznik Hristovog rođenja", sa iskrenom željom da ga provedu u dobrom zdravlju, miru i sreći.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Neka nas Božić podseti na neprolazne vrednosti ljubavi, milosrđa, sposobnosti praštanja i brige za bližnje, na kojima se temelji hrišćanstvo, i pozove na poštovanje, razumevanje, toleranciju i harmoniju, kako u porodicama, tako i među narodima, istakao je Vučić.

 U Srbiji se sa radošću sećamo vaše prošlogodišnje posete, s nadom da ćete nam i u ovoj godini učiniti istu čast. Uz zahvalnost za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, vama i bratskom ruskom narodu želim blagostanje i prosperitet  navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
tina

06.01.2020 13:32

srecan Bozic svim nasim pravoslavnim, hriscanskim vernicima koji slave, i zelimo da nam Putin opet dodje u posetu i da nastavimo i dalju saradnju kao i predhodnih godina

BozaB

06.01.2020 14:25

Iskrene cestitke nasem prijatelju.Da provede praznik u miru i sreci.

danka

06.01.2020 14:42

Dve države koje imaju najbolje moguće odnose u istoriji saradnje , koje ćemo u budućnosti negovati i još više učvršćivati.

Milan

06.01.2020 14:45

Srećan Božić . Neka nas ovaj praznik podseti na sve hrišćanske vrednosti koje treba negovati i graditi.