(VIDEO) STEFANOVIĆ SE JAVIO IZ KOMANDNO-OPERATIVNO CENTRA: Evo šta je poželeo svim kolegama za Badnje veče i Božić

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

06.01.2020

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obratio se večeras iz Komandno-operativnog centra svim patrolama na terenu, poželevši kolegama srećno Badnje veče i srećan Božić.

RepublikaFoto: printscreen/Tanjug
Nebojša Stefanović

- Pozdrav kolege, želim vam srećno Badnje veče i srećan Božić. Vama i vašim porodicama želim svako dobro i puno sreće i uspeha i što više zajedničkih trenutaka koje ćete provesti u miru i radosti -započeo je čestitku ministar. 

On se zahvalio svim policijskim snagama za sve ono što su učinili od prethodnog Božića do danas, za svaku akciju koju su uradili kako bi se građani Srbije osećali bezbednim.

- Hoću da vam se zahvalim zbog toga što znam koliko je odricanja bilo potrebno, koliko ste trpeli vi i vaše porodice, ali i koliko su zbog toga ponosni svi ljudi u Srbiji, zbog stabilnosti, zbog mira, bezbednosti, zbog tog osećaja koji niko drugi ne može da pruži več pripadnici policije - rekao je ministar Stefanović.

- Hvala vam na svemu, na tako odgovornim zadacima i želim da i ovo veče, naravno oni koji to mogu, provedete uz svoje porodice, da provedete sutra lepo i Božić sa vašim porodicama i naravno da nastavimo da budemo stub i oslonac za bezbednost naše zemlje - poslao je čestitku ministar policije svim pripadnicima MUP RS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tea

07.01.2020 11:49

Мир божји, Христос се роди!

KPCT

08.01.2020 13:34

Само Слога Србију Спасава.