ĐILAS "NIŠANI" NOVU ŽRTVU: Čoveče, valja li tebi neko?

Autor:

Vesti

09.01.2020

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draganu Đilasu niko ne valja! Lider Stranke slobode i pravde i jedan od vođa Saveza za Srbiju podugački spisak svojih neprijatelja sad je obogatio i jednim akademikom, i to prvim čovekom Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimirom Kostićem.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
SVE MU SMETA Dragan Đilas

Pre toga na ovoj listi Đilas je već nagomilao Međunarodni monetarni fond (MMF), Svetsku banku, Evropsku uniju, SPC...

Vođa SZS je na Tviteru opleo po Kostiću posle potpisivanja apela akademske zajednice, kojim se zahteva izmena spornog Zakona o veroispovesti u Crnoj Gori.

- Odlično što je Vladimir Kostić, predsednik SANU, potpisao apel da se izmeni sramotni zakon u Crnoj Gori. I da se do toga dođe razgovorom svih. Sramota je što svih ovih godina nije pokrenuo ni potpisao nikakav apel koji bi bar ukazao na bezakonje i sramotu u kojoj živi Srbija - napisao je lider SSP na svom Tviter nalogu.

Foto: twitter.com/Dragan Djilas

Inače, Kostić je posle potpisivanja ovog apela objasnio da je to učinio u svoje lične ime, a ne kao predsednik SANU.

Podsetimo, pre Kostića Đilas je štošta zamerao i brojnim međunarodnim organizacijama i uglavnom je to činio zbog pohvala koje su uputili srpskoj vlasti i Srbiji.

Lider SSP opleo i po predsedniku SANU posle potpisivanja apela za odbranu SPC u Crnoj Gori

Na MMF je besan zbog podrške ekonomskoj politici Vlade Srbije, pa je ovu međunarodnu finansijsku organizaciju optužio da je saučesnik u ekonomskom uništenju zemlje. Bivšem šefu Misije MMF Džejmsu Rufu na teret je stavljao da namerno ignoriše činjenice kako bi hvalio ekonomske mere srpske vlade, pa mu je tim povodom pisao i pisma, a nastavio je da ih piše i njegovom nasledniku Janu Kesu Martejnu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Ko sve smeta Đilasu

- Akademik Vladimir Kostić

- Međunarodni monetarni fond

- Svetska banka

- EU, odnosno šef delegacije u Srbiji Sem Fabrici

- SPC

Procena Svetske banke da Srbija može da dostigne privredni rast od sedam odsto godišnje bila je dovoljan okidač da Đilas "udari" i po SB, a pošteđen kritika nije bio ni šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici zato što se lideru SSP nije svidela izjava o napretku u radu srpskog parlamenta i stanju medija, pa je ogorčeno konstatovao da "Fabrici veruje da je i dalje ambasador EU u Australiji, gde je službovao pre dolaska u Srbiju".

I naravno, napadi nisu zaobišli ni Srpsku pravoslavnu crkvu, kao i patrijarha Irineja, koji su često bili na meti Đilasovih bliskih saradnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
plavicuperak

09.01.2020 07:40

Niko mu vise ne valja od kad ne moze da krade kao sto je to pre radio

leptiricvetic1

09.01.2020 07:44

Ne odgovara mu niko pošten. Odgovaraju mu samo lopovi poput njega s kojima može da laže i krade, i od kojih ima korist. A kad iskoristi šutne i ide dalje. Klasični lopov i diletant.

Igor

09.01.2020 07:46

Đilas baš rapidno napreduje u praljenju svoje crne liste ! Samo nije svestan da je prvi i neoborivi na prvom mestu crne liste naroda u Srbiji i šire !

anja

09.01.2020 07:48

Djilas ni sam sebi ne valja.