VUČIĆEVIĆ ODGOVORIO NA NAPADE LIDERA SZS: Boško govori šta Đilas misli, oni bi da ubijaju novinare!

Autor: Informer, Republika

Vesti

09.01.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević odgovorio je na napade i optužbe lidera Dveri Boška Obradovića i njegovog gazde tajkuna Dragana Đilasa

RepublikaFoto: Republika
Dragan J. Vučićević

- Boško Obradović je, ako to nekome još nije jasno, lični megafon Dragana Đilasa. Boško uvek govori ono što Đilas misli, a ne sme lično javno da kaže. Sada je, dakle, sasvim jasno, oni bi da ubijaju novinare! Sve one koji ne govore i ne pišu kako se njima sviđa, oni bi po ljotićevskom receptu vešali na Terazijama ili streljali u Šumaricama - rekao je Vučićević i naglasio da tragediju devojčice Monike Karimanović (12) ne zloupotrebljavaju Informer i druge novine nego upravo Đilas i njegov posilni Boško Obradović.

- Monstrum Ninoslav Jovanović zloglasni Malčanski Berberin zvanično je osumnjičen i uskoro će biti i optužen za silovanje male Monike. Dakle, to je zvanična, stručna kvalifikacija zločina koji je on počinio. I kako smo onda mi u Informeru počinili bilo kakav prekršaj ako smo napisali da je monstrum silovao Moniku?! Ne radi se ovde, dakle, ni o kakvoj njihovoj brizi za dečija ili bilo kakva druga ljudska prava, nego o bednoj i jeftinoj, prljavoj politici. Oni - Đilas, Obradović i svi ostali u tom SZS - već godinama i ne rade ništa drugo osim što pokušavaju da na najgorim lažima i na najprizemnijoj mržnji otmu vlast u Srbiji kako bi opet mogli nekažnjeno da kradu. U tom cilju sada zloupotrebljavaju i tragediju male Monike. Sram ih bilo! - poručio je Vučićević i podsetio da su se majka Monike Karimanović i njena porodica u više navrata i javno zahvaljivali Informeru i drugim medijima za pomoć tokom potrage za otetom devojčicom.

Zvanično osumnjičen za silovanje

Monstrum Ninoslav Jovanović zvanično je osumnjičen i uskoro će biti i optužen za silovanje male Monike. To je zvanična kvalifikacija zločina koji je počinio. I kako smo onda mi u Informeru počinili bilo kakav prekršaj ako smo napisali da je monstrum silovao Moniku?!

- Mi smo, za razliku od bolesnog lažova Boška Obradovića, učinili sve što je u našoj moći da Monika bude pronađena, a njen otmičar uhapšen. Obradović, Đilas, njihova Tanja Vojtehovski i drugi SZS hejteri za to vreme su, da se podsetimo, gotovo otvoreno navijali i prizivali najgore zlo, da bi onda i za njega optužili državu i vlast - naglasio je glavni urednik Informera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
BozaB

09.01.2020 14:37

To je njihova politika i taj medijski mrak o kom non stop pricaju.

Mica

09.01.2020 18:36

To je njihova politika i taj medijski mrak o kom non stop pricaju.

Milan

09.01.2020 21:49

A sta koga briga sta Djilas misli

Dejan

09.01.2020 23:17

Djilas priča gluposti on je i onako otpisan. Opozicija im je u fazi raspadanja.