Neznalica i stelt ministar Vukosavljević ne prestaje da napada Srpski telegraf

Autor: Republika

Vesti

10.01.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stelt ministar kulture u Vladi Srbije Vladan Vukosavljević nakon što ga je urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević prozvao da je neznalica, zloupotrebljava funkciju da se obračuna sa našim listom iznoseći laži.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladan Vukosavljević

U jutarnjem programu na TV Prva, urednik našeg lista govorio je o Vukosavljevićevim zloupotrebama funkcije ministra u vladi, a posebno je istakao njegovo neznanje.

Srpski telegraf je inače jedini list koji se izvinio zbog svoje jučerašnje naslovne strane.

- Pre svega imali smo dobronamerne kritike da to može da uznemiri porodicu i deo javnosti i videli smo da se uznemirio deo javnosti i bilo je korektno i pošteno da se izvinimo. Mi nismo imali nameru da povredimo dostojanstvo Monike i njene porodice, njeno dostojanstvo je povredio monstrum i sudija koji je pustio monstruma ranije. Mediji su izneli samo podatke, priznanje krivičnog dela, da sutra ne bude monstrum je nju samo držao zatočenu. Znate razne priče su se pojavljive, da to nije taj čovek, da on nju nije silovao i zlostavljao. Mi smo to uradili iz najbolje namere - rekao je Lađević na TV Prva.

Lađević je potom prozvao ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića nazvavši ga neznalicom.

- Ovo što kaže Ministarstvo u saopštenju, ministar Vukosavljević, ovo je prostački rečnik koji ne priliči jednom ministarstvu. Medijski lešinari, bestidnost, nemoral - o čemu, bre, ti pričaš čoveče? Kako te nije sramota? Gde si bio kada su pretili da će ubiti snajperom Vučića? To je ugrožavanje, to je za tužilaštvo. On ne čita zakone, on nema pojma koje su nadležnosti tužilaštva. Ili je ministar glup ili radi iz nekih drugih namera? - kazao je Lađević.

Urednik našeg lista posebno je istakao da ovaj slučaj nije za reagovanje tužilaštva, kao što je ministar tražio, ukazavši da Vukosavljević ne poznaje zakone.

Lađević je zatim upitao kako to da su se svi oglušili kada je juče, lider Dveri Boško Obradović tražio smrtnu kaznu za novinare, i zašto niko nije tražio da reaguje tužilaštvo.

Ministrastvo kulture juče je reagovalo na pisanje našeg lista, ali i danas, uprkos saopštenja u kojem se izvanjavamo onima koji su se na bilo koji način našli povređeni.

Svakodnevni napadi na naš list od strane ministra Vukaosavljevića ukazuju, kako je Lađević saopštio, na neznanje ovog člana vlade ili neke druge njegove namere, a posebno na licemerstvo u slučaju brutalne objave Boška Obradovića u kojoj poziva na smrt novinara, a na koju ministarstvo nije reagovalo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anton

10.01.2020 15:16

Ministarstvo je posebno licemerno u slučaju brutalne objave Boška Obradovića u kojoj poziva na smrt novinara, a na koju ministarstvo nije reagovalo.

Odgovori 13 1
Milan

10.01.2020 17:57

Gde je ministari bio kada su pretili da će ubiti snajperom Vučića? To je ugrožavanje, to je za tužilaštvo. Ministar ne čita zakone, on nema pojma koje su nadležnosti tužilaštva. Ili je ministar glup ili radi iz nekih drugih namera?

Odgovori 13 1