JOVANOV O NAPADIMA NA DANILA VUČIĆA: Monstrumi, ostavite decu na miru!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

11.01.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Novi napad na Danila Vučića pokazuje da ostrašćeni, podmukli i besramni propagandisti i njihove gazde neće prezati ni od čega u svom razbojničkom pohodu na vlast", napisao je na svom profilu na Tviteru potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

- Ne treba zaboraviti da je cilj ovakvih kampanja zapravo stigmatizacija i dehumanizacija i Aleksandra Vučića i njegove porodice, ako i stvaranje atmosfere u kojoj su sva sredstva protiv njega i njih dozvoljena, prihvatljiva, pa čak i poželjna.

- Zato, na ovakve neljudske kampanje ne sme biti pristajanja, niti se smeju oćutati, a odbrana dece je poslednja linija odbrane pristojnog i civilizovanog društva od pretvaranja u razobručeni banditizam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Srdjan

11.01.2020 19:11

Gnusni napadi na porodicu predsednika ne prestaju. Opozicija u nedostatku svoje politike napada cak i decu. Sramota!

Damir

11.01.2020 19:15

Opozicija nastavlja sa primenom nacističkih metoda i time pokazuje šta bi od ove zemlje bilo kad bi kojim slučajem došla na vlast ali na sreću to se neće nikad dogoditi.

Natasa

11.01.2020 19:18

Strašno! Sramota!

jovana

11.01.2020 20:00

Sva sreca sto danasnja opozicija nikada nece doci na vlast, jer ovakvo ophodjenje prema deci predsednika je nedopustivo.