SNS SE UZDIGAO IZNAD PRIZEMNIH UVREDA JEREMIĆA! Đurić: Nećemo ga nazvati prostačinom i palikućom, mada je zaslužio

Autor: Tanjug

Vesti

12.01.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić izjavio je danas da bivši šef diplomatije i jedan od lidera opozicije Vuk Jeremić, s obzirom da je "potpisao tolike dokumente protiv svoje zemlje, ima najmanje prava i kvalifikacija da analizira sadržaj čestitki" koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić upućuje stranim državnicima.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić i Vuk Jeremić

- Dok mi pišemo i primamo prigodne i kurtoazne čestitke, Jeremić je pisao i potpisao pitanje Međunarodnom sudu pravde koje je bilo uvod u potvrđivanje legalnost jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kumovao je postavljanju de fakto graničnih prelaza usred Srbije i nizu drugih sporazuma kojima su Srbi u našoj južnoj pokrajini zavijeni u crno - naveo je Ðurić u saopštenju za javnost.

On je ocenio i da Jeremiću "nije smetalo ni da bude deo režima koji je dozvolio raspad državne zajednice Srbije i Crne Gore i razoružao srpsku vojsku, i tada nije predsednika države ili ministra odbrane nazivao pogrdnim imenima kao što to danas čini".

- Bez obzira na sve političke i vrednosne razlike između nas, nikada niko iz Srpske napredne stranke Jeremića neće nazvati preispoljnom prostačinom ili nadobudnim palikućom, iako je tako nešto zaslužio - zaključio je Ðurić, koji je zamenik predsednika Glavnog odbora SNS-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
BozaB

12.01.2020 18:27

SNS nikada nece odgovarati uvredama i niskim udarcima.Nikada.

ruzica

12.01.2020 18:37

Treba ostati pristojaj i davati primer mladima.

Ja

12.01.2020 18:42

SNS i ne treba da prihvati vid komunikacije koji Vuk Jeremić želi da im nametne. To bi bio najprimitivniji način komuniciranja.

Mia

12.01.2020 18:45

Gospodin Jeremic je samo dezurno smetalo ,a do sada od njega nismo ni culi a ni videli nista pametno!