Vesić upitao Trifunovića: Zašto bi pošten čovek bežao od policije?

Autor:

Vesti

14.01.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada je u pitanju Sergej Trifunović normalnog čoveka ništa ne može da iznenadi". Rekao je danas zamenik gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: beoinfo.rs
Goran Vesić

Goran Vesić je reagovao izjavom, komentarišući ponašanje Trifunovića koji je nakon izazvane saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta.

- Kada je u pitanju Sergej Trifunović normalnog čoveka ništa ne može da iznenadi. Pitanje je zašto je Trifunović posle udesa bežao od policije. Zašto bi pošten čovek bežao od policije? Šta je to što policija nije smela da vidi? Nedavno smo imali prilike da slusamo kako se Djilas kada je bio drzavni funkcioner izivljavao na policajcu preteći mu otkazom i vredjajući ga. Sada vidimo kako je Djilasov partner Sergej Trifunović udario u autobus, pobegne od policije, preti posle na tviteru “overavanjem” svakome ko ga nešto pita... Dobro je za gradjane što se to dogodilo jer sada mogu da vide kako bi se ponašao da je na vlasti - rekao je Vesić.

Podsetimo, lider Pokreta slobodnih građana je sinoć oko 20.55 izazvao sudar sa autobusom GSP-a i nakon što ga je vozač prepoznao i predložio da sačekaju policiju, Sergej Trifunović je napustio mesto udesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Miki

14.01.2020 15:42

Sergej se pod uticajem opijata bahatio za volanom, a zatim posle sudara pobegao sa lica mesta, kukavicki i nemoralno.

Marina

14.01.2020 15:47

Pretpostavljam da je bio drogiran ili pijan!Nije bas normalno da udarite u vozilo koje se ne krece!

Goca

14.01.2020 15:54

Posten covek ne bi bezao od policije,a Sergej jeste.

Sara

14.01.2020 15:55

Sergej je ovakvim ponasanjem dotakao dno.