(FOTO) BRUKA I SRAMOTA! Sandulović sa Vilijamom Vokerom napao Vučića

Autor: Republika

Vesti

14.01.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović, koji je jedan od glavnih izvora informacija potpredsednice Đilasove Stranke slobode i pravde, otišao je na noge osvedočenom zločincu i kreatora mita o Račku Vilijamu Vokeru da bi udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sandulović sa Vokerom

Naime, na poziv odlazećeg ministra spoljnih poslova takozvanog Kosova Bedžeta Pacolija, Voker se vratio na KiM, a kao što se može videti na fotografiji koju objavljujemo, društvo mu pravi upravo pomenuti Sandulović.

Pri tom, Voker je sa Kosova besprizorno napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji uporno insistira na činjenicama - da se u selu Račak nije dogodio nikakav genocid, kako to samoproklamovane vlasti u Prištini i njihovi zapadni mentori tvrde.

- Kada sam čuo da Vučić negira genocid imao sam utisak kao da slušam Balkanskog Kasapina Slobodana Miloševića - odvalio je Voker, dosipajući so na srpske rane, s obzirom na to da je slučaj "Račak" iskorišćen kao opravdanje za brutalno bombardovanje Jugoslavije 1999. godine.

 

 

Uz sve to, taj i takav Sandulović, koji sa Vokerom učestvuje u ponovnoj provokaciji upućenoj prema Beogradu, glavni je izvor informacija Marinike Tepić.

Ili moglo bi se reći, Tepićeva je prepisivač Sandulovićević fantazmagorija.

Tako je Sandulović svojevremeno optužio SNS da "dovodi" ljude na svoj miting "pod prinudom", što je kasnije Tepićeva nekoliko puta ponavljala.

- Kada ovako krade tuđe, šta bi tek radila da dođe na vlast u Srbiji - napisao je Sandulović, misleći na navodne dokumente koje je objavio na društvenim mrežama, a koje je Tepićeva kasnije "prezentovala" u Skupštini.

Foto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Luka

14.01.2020 18:59

Prosle godine je Sandulovic bio kod njega u posjeti.Objavio je fotke na svom FB nalogu.Moj komentar na njegove objave je bio brutalan tako da me je odmah blokirao...

Eca

14.01.2020 19:31

Sada se vidi za koga radi Sandulović, za Albance i Amerikance, pa koželi da mu veruje nek mu veruje.

Odgovori 16 2
mirno

14.01.2020 19:58

Sandulovic bagra jedna pokvarena...

Odgovori 17 2
mirno

14.01.2020 20:01

Sandulovic najveca srpska izdajica srpskog korena i roda...

Odgovori 19 2