TRIFUNOVIĆU, POKAŽI ANALIZU KRVI AKO SMEŠ!

Autor:

Vesti

15.01.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće kod Ušća, kada se zakucao u autobus GSP, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović otišao je u policijsku stanicu da se prijavi.

RepublikaFoto: youtube.com/agencija JUGpress
Sergej Trifunović

Uradio je alko-test, koji je bio negativan, a njegova krv uzeta je i poslata na detaljne analize, pri čemu je na VMA utvrđeno da je glumac imao prisustvo kokaina u krvi u trenucima nesreće, što je Srpski telegraf i objavio. Međutim, glumac odbija da odgovori na naše pitanje da li je to tačno i umesto toga na Tviteru poručuje da će nas "pregaziti bagerom".

Glumac, svestan istine, s obzirom na to da kod sebe ima nalaze analize krvi koje su mu urađene, uporno odbija da kaže istinu. Naime, Trifunović bi objavljivanjem rezultata lako mogao da dokaže istinu i tako dokazima potvrdi svoje reči. Međutim, to mu izgleda nije u planu.

Analiza na VMA utvrdila da je glumac imao "prisustvo kokaina u krvi u trenucima nesreće"

 

 

Umesto dokaza, Trifunović sa svojim pratiocima na Tviteru smišlja metode kojima bi se obračunao sa Srpskim telegrafom zbog objavljivanja tekstova koji mu se ne dopadaju. Na pitanje jednog tviteraša da li će podneti tužbu protiv našeg lista, on kaže da neće.

- Ma jok. Samo preći bagerom - napisao je Trifunović na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, njemu je policija našla kokain u krvi nakon što je nekoliko sati posle saobraćajne nesreće koju je izazvao došao u policijsku stanicu da se prijavi. Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 21 sat kod pumpe Dejton na Novom Beogradu kada je glumac pod dejstvom droge udario u autobus GSP i potom pobegao sa lica mesta, usput tvitujući ministru policije Nebojši Stefanoviću i pravdajući se da je "otišao da nahrani mačke". On se tada javnosti obratio praktično žaleći se zašto mu je policija odnela automobil ispred zgrade u kojoj živi, a gde je došao da, dok policijska patrola ne stigne na lice mesta, otključa majstorima i nahrani mačke. Tako je on pojasnio ovu situaciju. Posle toga je napisao je da je sve u redu, te da se "čuo sa načelnikom policije", kao i da će "ujutru da se vidi s njim".

- Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0,00 - izvestio je Trifunović nešto posle ponoći pratioce.

Vučić: VMA potvrdio

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je izjavio da nema razloga da sumnja u nalaz lekara Vojnomedicinske akademije kada je u pitanju analiza Trifunovićeve krvi.

- Ako je VMA to potvrdio, onda nemam nikakve sumnje, ali ne znam koga bi to naročito iznenadilo, ni šta je tu novost i šta je čudno. Ne želim o tome da govorim - rekao je Vučić.

Dodao je da bi priča bila potpuno drugačija da je umesto Trifunovića u incidentu učestvovao neko od naprednjaka:

- Pa zamislite da je neko od nas bio drogiran i napravio udes i pobegao, na šta bi to ličilo? Držali su nam pridike o slučaju Babić, a tamo niko nije pobegao i snosiće zakonske konsekvence, pretpostavljam dugoročne kazne zatvora. I takvi treba da upravljaju Srbijom zajedno sa Koraćem? - dodao je Vučić, upitan za komentar povodom medijskih napisa da su kod Sergeja Trifunovića, posle saobraćajnog udesa pre dve večeri, pronađeni tragovi kokaina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
BozaB

16.01.2020 07:47

Naravno da ne sme,jer svi znaju sta mu je u krvi.

Mara

16.01.2020 07:49

Ovo je neoboriv dokaz da je Sergej narkoman....

Milica Milicic

16.01.2020 08:06

I takav bi da menja vlast i vodi drzavu, nedopustivo.

Veljo

16.01.2020 08:12

Droga muti razum!