DAČIĆ PRIMIO ČESTITKU OD KINESKOG DRŽAVNOG SEKRETARA

Autor: Tanjug

Vesti

17.01.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je čestitiku od državnog savetnika Državnog saveta i ministra inostranih poslova Narodne Republike Kine Vang Jia.

RepublikaFoto: mfa.gov.rs
Čestitka srpskom šefu diplomatije

„Ekselencijo, potpredsedniče Vlade i ministre spoljnih poslova, Zahvaljujem se Vama, mom starom prijatelju na pismu koje je bilo puno toplih reči. Uz pažnju i rukovodstvo predsednika Si Djinpinga i predsednika Vučića postignuti su zadovoljavajući rezultati saradnje između Kine i Srbije u svim oblastima, neprekidno se i obogaćuje sadržaj sveobuhvatnog strateškog partnerstva između dveju zemalja. Zahvaljujem se Vama, gospodine potpredsedniče Vlade i ministre spoljnih poslova na veoma ljubaznom pozivu, spreman sam da učinim posetu vašoj zemlji u terminu koji obema stranama odgovara, da detaljno razmenimo mišljenja u cilju realizacije važnih konsenzusa koji su postigli lideri naše dve zemlje i jačanja saradnje dva ministarstva spoljnih poslova, što će dati novi doprinos razvoju odnosa između Kine i Srbije. Želim Vam dobro zdravlje i puno uspeha u radu", navodi se u čestitki šefa diplomatije Narodne Republike Kine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading