SLEDE PROMENE! Vučić razgovarao sa premijerkom i ministrima iz SNS

Autor: Tanjug

Vesti

17.01.2020

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić razgovarao je u petak s premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz redova vladajuće stranke, kojima je najavio velike promene u vladi, ali ih je pozvao da rade posvećeno i odgovorno, piše "Blic" u sutrašnjem broju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Vučić je najavio velike promene u vladi, spremio je ministre na ono što sledi, ali je zahtevao punu posvećenost i odgovornost. Rekao je da bez obzira na sve predstojeće promene, svi članovi vlade moraju da rade punom parom sve dok su na funkcijama - rekao je za list izvor iz vrha SNS-a.

Sastanku, koji je trajao oko sat vremena, prisustvovali su i predsednica Skupštine Maja Gojković, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i njegov zamenik Goran Vesić, kao i šef poslaničke grupe SNS-a u parlamentu Aleksandar Martinović.


Vučić je ranije na TV Prva izjavio da će parlamentarni i lokalni izbori biti održani 19. ili 26. aprila, i najavio da će posle njih doći do promena u vladi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading