Vulin: Čast mi je da se sa Vučićem borim na istoj listi

Autor: Tanjug, RTS, Republika

Vesti

18.01.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica je da je smanjivanje cenzusa s pet na tri posto omogućilo većini stranaka da uđu u parlament samostalno i Pokret socijalista nije izuzetak, izjavio je danas lider te stranke Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro
Aleskandra Vulin

- Čvrsto verujem da je politika stvar principa i stvar ideje, a nije stvar puke matematike i pukog zbira. Ukoliko na bilo koji način sve te partije koje uđu u parlament budu u mogućnosti da sruše Aleksandra Vučića i da s jednim jedinim glasom promene skupštinsku većinu i kurs Srbije - oni će to uraditi - rekao je Vulin.

On je istakao da veruje u ukrupnjavanje i u potrebu zajedničkog delovanja i da je o tome tokom proteklih nekoliko dana razgovarao sa predsednikom Vučićem.

- Verujem da ćemo mi biti na zajedničkoj listi. Uostalom, mi smo saborci od davne 2008. godine i tu se apsolutno ništa nije promenilo. Meni će biti velika čast da zajedno sa Aleksandrom Vučićem nastavim da se borim i na istoj listi - istakao je Vulin, koji je i ministar odbrane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neki_Nenad

18.01.2020 14:50

Vucic je neko na koga treba ova sadasnja omladina da se ugleda.

Zara

18.01.2020 18:06

Ovo sto je Vucic uradio, malo ko bi utadio.