Trifunović: Obradovićev tvit sraman, SzS će se raspasti i mimo toga

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.01.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je "pomalo sraman" komentar lidera Dveri Boška Obradovića na račun Dragoljuba Mićunovića i, ocenjuje da će se Savez za Srbiju, i mimo ovog slučaja, svejedno raspasti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović / Boško Obradović

- Savez za Srbiju će se svejedno raspasti kao neprincipijelna, ali, u trenutku nastajanja, nužna koalicija. On je odradio svoje u momentu kada opozicije gotovo nije ni bilo. Od momenta kad su članice Saveza, pojedinačno proglasile bojkot, a ne kao Savez, jasno je da kao takav ne postoji - napisao je Trifunović na Tviteru, a reagujući na komentar člana Glavnog odbora DS Ivana Krstića.

Naime, Krstić je na toj društvenoj mreži naveo da bi bilo "logično" da lider SzS Dragan Ðilas, kao nekadašnji predsednik DS i osnivač SzS, zatraži izbacivanje Dveri iz Saveza nakon što je njihov lider uputio oštre komentare nekadašnjem predsedniku DS-a Mićunoviću.

Trifunović smatra da su izjave Obradovića "pomalo sramne", jer svi znaju o kakvoj je ličnosti reč kada je u pitanju Dragoljub Mićunović, pored toga što je reč o čoveku koji ima 87 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Goran

20.01.2020 17:21

Savez za Srbiju je osuđen na propast.

Mirjana

20.01.2020 17:44

Eto koliko je SzS trajao.

Sanja

20.01.2020 18:24

Opozicija se raspala, skoro da ih i nema više.

Vesna

21.01.2020 06:53

Ne samo SzS, nego i ono malo preostale opozicije do proleća više nema !