Đukanović: Ovoliki broj idiota na tako malom mestu, to Boga mi neće izaći na dobro

Autor: Republika

Vesti

22.01.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović komentarisao je na svom Fejsbuku stanje u opoziciji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Njegovu objavu prenosimo u celosti: 

- Prateći zbivanja u opoziciji setio sam se čuvene replike glumice Jelice Sretenović u kultnom filmu "Tesna koža 1" kada je komentarišući što je Pantić (Nikola Simić) svu svoju decu proglasio idiotima, a njegova žena Sida (Ružica Sokić) na tu njegovu opasku dodala da misli da se za idiota udala, rekla- "Ovoliki broj idiota na tako malom mestu, to Boga mi neće izaći na dobro".

Elem, zaista je to tako kada pogledate našu nesrećnu i otužnu opoziciju. Bez namere da nekog vređam, jer sam nekako odlučio da se što više udaljim od dnevne politike, ovo što se zbiva kod konkurencije je ravno zbivanjima u bolnici "Laza Lazarević". Dok je ovakve opozicije, za vlast zaista nema zime. Sve sam više ubeđen da svi u opoziciji, posebno na društvo oko Đilasa, rade za vlast, jer ovolika količina netalentovanosti, besmislenih poruka, gafova, gluposti, ovo nije viđeno na kugli zemaljskoj. Svakako, kao neko ko je deo vladajuće većine trebalo bi da od sreće trljam ruke, ali ne mogu, jer ovakva otužna opozicija nije dobra po vlast. Vlast mora da ima jakog kontrolora, mora da ima pored sebe nekog ko ima snage da je ukori, pa i pobedi na nekim izborima. Ovo što nam je sada opozicija je skandal. Od zla oca i još gore majke. Žalim njihove birače i sve one koji su ikada pomislili da ti ljudi, puni sujeta, mogu bilo šta normalno da urade i da nas pobede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sasa

22.01.2020 17:22

Хахаха... одлично речено!!!

Odgovori 10 2
ana

22.01.2020 17:33

Opozicija je u teškom položaju pogotovo ako pogledamo koliko afera ih prati!

Odgovori 12 2
Adriana

22.01.2020 21:31

Opozicija svakodnevno sve više srlja u propast, besmislenim izjavama, lažima i izmišljenim aferama gubi i ono malo podrške koje su imali kod građana Srbije.

Odgovori 13 2
mimi

22.01.2020 22:11

stvarno opozicija ne zna sta hoce

Odgovori 12 2