Vučić sa svetskim liderima, srpska zastava u Jerusalimu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.01.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je na Instagramu zajedničku fotografiju sa svetskim državnicima posle svečane večere koju je u čast održavanja Petog svetskog foruma o Holokaustu "Sećanje na Holokaust - borba protiv antisemitizma" organizovao predsednik Izraela.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Vučić je na nalogu "budućnostsrbijeav" sinoć objavio i posebnu fotografiju na kojoj se rukuje sa izraelskim predsednikom Ruvenom Rivlinom.

Vučić je takođe objavio i fotografiju sa projekcijom srpske zastave na zidinama Starog grada i natpisa "Dobrodošli u Jerusalim".

- Hvala na divnoj dobrodošlici! - napisao je predsednik uz tu fotografiju.

Svečanoj večeri, koju je organizovao izraelski predsednik, prisustvovalo je oko 40 svetskih lidera, a Vučić je objavio i fotografije susreta sa više državnika - sa predsednikom vlade Izraela Benjaminom Netanjahuom i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, predsednicima Jermenije i Kipra, Armenom Sarkisijanom i Nikosem Anastasijadesom, kao i predsednikom Grčke Prokopisom Pavlopolusom.

Na još jednoj forografiji sa večere, Vučić razgovara sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, premijerom Češke Andrejem Babišem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
SasaRu

23.01.2020 08:37

Današnja sloboda i budućnost za koju se i danas borimo skupo je plaćena u prošlosti mnogim nevinim žrtvama fašizma i terora. To najbolje znaju Srbija i Izrael.

vanja

23.01.2020 08:52

Srbija je priznata u svetu

Ana

23.01.2020 09:19

Nikada da se više ne ponovi ovo što se desilo.

Goran

23.01.2020 09:25

Velika čast za Srbiju od strane Izraela na veličanstvenom dočeku predsednika Vučića.