BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Umesto što napada policiju, Obradović da objasni u kakvim je odnosima sa Tocilom

Autor: Republika

Vesti

29.01.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica predsedništva SNS i državna sekretarka u MUP Srbije Biljana Popović Ivković reagovala je na optužbe koje je na račun srpske policije izneo predsednik dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Podsećam Boška Obradovića da niti je tužilac, niti je sudija u našoj zemlji. Na njegovu duboku žalost, prošla su vremena kada su sudije i tužioce birali i postavljali opštinski odbori partije njegovog sadašnjeg gazde Dragana Đilasa - konstatuje Ivkovićeva u saopštenju.

Ona podseća Obradovića da on ne može da odlučuje da li su policijski službenici Goran Papić i Tomislav Antonijević zloupotrebili svoja ovlašćenja.

- Treba ga izgleda podsećati iznova i iznova da postoje institucije i da su one te koje donose i odluke i presude. Podsećam i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u slučaju dvojice policijskih službenika preduzelo sve zakonom predviđene mere i radnje i o svemu obavestilo nadležno tužilaštvo. Ukoliko institucije ocene da su se ogrešili o zakon, oni će biti sankcionisani. Istovremeno napominjem da Ministarstvo neće postupati ni po nalozima Obradovića, niti njegovih partijskih šefova, već isključivo u skladu sa zakonom - ističe državna sekretarka MUP Srbije.

 

 

Umesto što umišlja da je tužilac i sudija, Obradović bi mogao da pokaže malo političke odgovornosti i konačno građanima objasni da li se pomno bavi Goranom Papićem, jer je uhapsio šuraka Dragana Đilasa sa više od dva kilograma kokaina, dodaje ona.

- Zatim koja je uloga Koste Latinovića u Dverima, osobe za koju mediji navode da je više puta osuđivan i blizak "rakovičkom klanu“. Šta radi u društvu pripadnika „zvezdarskog klana“ i u kakvim je vezama sa Mladenom Novakovićem zvanim Tocilo uhapšenim sa 77 kilograma heroina“ - zaključila je Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mrmot

29.01.2020 16:52

Boško se po običaju bavi teorijama zavere dok istovremeno odbija da odgovori na ozbiljne optužbe.

mimi

29.01.2020 17:12

ma sta pitati obradovica ,on je covek pogubljen u vremenu i prostoru

Milan

29.01.2020 17:30

Obradović nema dokaze,samo laže i manipuliše.

Jana

29.01.2020 17:35

Obradovicu vreme je da objasnis ako mozes, odkud takav profil ljudi oko tebe?