Jovanov pita Đilasa: Što u EP ne reče kako si namagarčio kolege iz opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

29.01.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS kritikovao je Dragana Đilasa zbog današnjeg istupanja u Briselu gde, kako kaže, jedino nije ni pokušao da objasni evroparlamentarcima zašto na izbore izlazi udruženje "1 od 5 miliona" iza koga stoji upravo on.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Milenko Jovanov

Trebalo je, u stvari, da objasni zašto na izbore ne sme da izađe pod svojim imenom i prezimenom, nego se junački sakrio iza svojih omladinaca i studenata, poručio je Jovanov u saopštenju koje je medijiam dostavila informativna služba SNS.

- Propustio je Ðilas da kaže i kako je namagarčio veliki broj svojih opozicionih kolega, tako što ih je primorao na bojkot, a zatim, kada su se svi odlučili za tu opciju, na izbore poslao suštinski svoje udruženje građana - ocenio je Jovanov, a sve ostal što je Đilas radio, kako kaže, već je viđeno i ponavlja se krzo sve najgore što lideri dela opozicije govore o Srbiji u druđtvu stranaca.

 

 

Jovanov poručuje Đilasu da mu upravo zato neće pomoći ni sakrivanje iza studenata i omladinaca, ni bežanje od izbora, jer, kako kaže, "prezir i gađenje prema takvom ponašanju nije samo politički stav koji se iskazuje podrškom na izborima, već i trajni vrednosni i ljudski otklon i pravljenje nepremostive razlike između čestitih i poštenih građana, koji vole i poštuju svoju Srbiju i Dragana Ðilasa".

Predstavnici opozicije u Srbiji, okupljeni oko ideje bojkota danas su u Briselu u Evropskom parlamentu ponovili da ostaju jedinstveni u odluci da bojkotuju predstojece izbore, i na republickom, i na lokalnom nivou, a takvu su odluku obrazložili navodeći da se u Srbiji intenziviraju pritisci na medije, da je "još brutalnija medijska satanizacija neistomišljenika režima", i da postoje pokušaji uspostavljanja potpune kontrole nad pravosudem i biracima, a pomenuli su i slučaj "peroterivanja" N1 iz kablovske ponude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mrmot

29.01.2020 16:50

Opozicija je videla da je Đilas prevario. Verujem da će se uskoro odlučiti za prekid bojkota.

mimi

29.01.2020 17:05

kakva opozicija oni su totalno pogubljeni svi do jednog

Jasna

29.01.2020 17:19

Zato sto zna da pod svojim imenom i prezimenom nema nikakve sanse, a to sto je prevario partnere?Pa ako nisu shvatili sad znaju bitna mu je samo vlast i pare.

Jana

29.01.2020 19:41

Đilas neće moći više nikada pod svojim imenom da izađe na izbore, jer zna da ne bi dobio ni 0,5% glasova, a ako nekoga stavi ispred sebe možda ipak šanse nekoga da prevari pa da glasa za taj njegov pokret.