VUČEVIĆ O ODBACIVANJU PRIJAVE PROTIV BRAĆE VUČIĆ: Tužilaštvo utvrdilo koliko su Đilas i bratija lažovi

Autor: Republika

Vesti

31.01.2020

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluku Tužilaštva za organizovani kriminal da odbaci prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučić i njegovog brata Andreja, zbog navodnih kontakata sa uhapšenim vlasnikom poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predragom Koluvijom, prokomentarisao i je podnosilac prijave i funkcioner SNS Miloš Vučević.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- Povodom krivične prijave koju sam 9. decembra prošle godine podneo protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, danas se oglasilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Tužilaštvo je saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić u bilo kakvoj komunikaciji ili kontaktu sa vlasnikom Poljoprivrednog dobra „Jovanjica" Predragom Koluvijom, na kojem su nađene velike količine marihuane - naveo je Vučević i dadao:

- Tužilaštvo je u saopštenju dodalo i to da ne postoje osnovi sumnje da su predsednik Srbije i njegov brat pomaganjem ili na bilo koji drugi načinučestvovali u krivičnom delu koje se Koluviji stavlja na teret. Saopštenjem Tužilaštva za organizovani kriminal još jednom je dokazano koliki su lažovi i manipulatori Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija, koja je posle otkrića policije na Poljoprivrednom dobru „Jovanjica" brže-bolje optužila Aleksandra i Andreja Vučića za saučesništvo u krivičnom delu - istakao je Vučević.

Kako je naglasio, Tužilaštvo je utvrdilo da su svi navodi Đilasa, Jeremića, Aleksića i ostalih iz Saveza za Srbiju, a koje sam doslovce citirao u krivičnoj prijavi netačni.

- Ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili - zaključio je Vučević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mima

31.01.2020 17:50

Istina je pobedila i ovaj put.

Nikola

31.01.2020 17:57

Dokle će ići opozicija sa izmišljanjem? Pokušaj da se uvuče predsednik i njegov brat u kontakt sa kriminalom direktno urušavanje ugleda Srbije a od početka se znalo da se plasira laž. Pohvala za tužilaštvo.

Rade

31.01.2020 18:17

Evo sad i zvanicno dokazano koliki su lazovi ovi iz opozicije.

ena

31.01.2020 18:19

Tuzilastvo je potvrdilo ono sto je istina.