Vuk provalio da ga je Đilas namagarčio! Jeremić ljut kao ris

Autor: Republika

Vesti

04.02.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti pičvajz unutar Đilasovog Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vuk Jeremić

Ovog puta na opozicione saborce ustremio se lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je očigledno shvatio da su ga Đilas i ekipa koja će ipak izaći na izbore debelo namagarčili.

Prvo je, naime, pokret 1 od 5 miliona, kojeg neformalno nazivaju Đilasovim podmlatkom, saopštio da ide na izbore, a onda je i prvi čovek Šapca saopštio da još nije doneta odluka da li će SZS u tom gradu ići na izbore ili ne, iako je dan ranije u Kombank dvorani upravo ta organizacija proglasila opšti bojkot.

Jeremić, ljut kao ris, poručio je za RTV Vojvodine da izbori ne mogu da se bojkotuju pola-pola i naglasio da svi u opoziciji moraju biti potpuno otvoreni kako bi se znalo da li jesu ili nisu za bojkot.

- Ako niste za bojkot, ne možete biti sa ove strane. Nemam razumevanja za dvosmislenosti i kalkulacije po tom pitanju - ili bojkotujete ili ne bojkotujete. Ko neće, ne mora, bože moj - rekao je Jeremić.

On je ocenio i da je bojkot već uspeo jer se "sva prava opozicija" opredelila za neučestvovanje na izborima.

Očito prava i "ne-prava" opozicija okupljena oko SZS ne može ni oko čega da bude složna i sada već neskriveno rade jedni drugima iza leđa. Tako, osim što Đilas praktično izlazi na izbore, imajući u vidu da neformalno stoji iza pokreta 1 od 5 miliona, lider Dveri Boško Obradović poručuje da nema ništa protiv onih koji izađu na izbore.

- Nećemo preduzimati ništa protiv bilo koga ko izađe na izbore - rekao je on gostujući u Utisku nedelje.

Podsetimo, i predvodnici pokreta 1 od 5 miliona javno su optužili čelnike Saveza za Srbiju da se u potaji spremaju za izbore. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Dadisa7988

04.02.2020 19:14

Samo da gospodin Jeremić razjasni šta mu je to prava a šta ne prava opozicija,bolje da je rekao oni koji su snama ili protiv nas.

vojkan

04.02.2020 19:23

Cirkus i skandali,to su oni.

Marina

04.02.2020 19:35

Do izbora ce se opozicija raspasti sama od sebe. Kako je krenulo.

Marko

04.02.2020 19:47

Mislim da će kolege iz opozicije početi sve češće jedni druge da nasamaruju.