(FOTO) Stefanović najavio: Prioriteti u 2020. - borba protiv organizovanog kriminala i trgovine narkoticima!

Autor: Republika

Vesti

06.02.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas da će prioritet u radu MUP-a i u 2020. godini biti bezbednost građana, sa posebnim akcentom na borbu protiv organizovanog kriminala i trgovine narkoticima.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar Stefanović na kolegijumu u Vrnjačkoj banji

Stefanović je istakao da je u 2019. godini na teritoriji Republike Srbije zabeležen najmanji broj izvršenih krivičnih dela u poslednjih 25 godina, što je, kako je ocenio, rezultat pojačanog rada i angažovanja policije na terenu i primene policijsko-obaveštajnog modela. 

- To ne znači da smo zadovoljni postignutim. Dodatno ćemo unaprediti svoj rad i očekujem da rezultati u 2020. godini budu još bolji - naglasio je Stefanović, koji je u Vrnjačkoj Banji prisustvovao kolegijumu rukovodilaca organizacionih jedinica Direkcije policije.

Na kolegijumu su sumirani dosadašnji rezultati i razmatrane aktivnosti koje će biti preduzete u predstojećem periodu u cilju unapređenja rada policije i povećanja bezbednosti građana.

- Strateški razgovor je uvek dobrodošao u Ministarstvu unutrašnjih poslova i drago mi je što sam prisustvovao današnjem sastanku Direkcije policije na kome su analizirani ostvareni rezultati. Direkcija policije svakodnevno prati trendove i analizira mere koje je potrebno preduzeti kako bi građani Srbije bili bezbedni, a policija na terenu znala koje su to aktivnosti na koje treba da stavi poseban akcenat - rekao je Stefanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading