Balša Božović se složio sa tvrdnjom: "Intervju Zorana Lutovca u Danasu je red laži, red fantazmagorija, red kukavičluka"

Autor: Republika

Vesti

11.02.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je intervju Zorana Lutovca, predsednika Demokratske stranke objavljen u dnevnom listu "Danas", na Tviteru su usledile brojne reakcije koje nisu bile nimalo pozitivne jer je prvi čovek ove političke grupacije očigledno mnoge razočarao odsustvom stava, ideja, planova i jasno definisane politike za koju se zalaže.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Goll
Zoran Lutovac

- Intervju sa Zoranom Lutovcem u @OnlineDanas je red laži, red fantazmagorija, red nedostatka bilo kakvog talenta za politiku i elokvencije, red kukavičluka. Integriteta i mu*a nigde - napisao je Luka Božović.

 

 

Ono što je interesantno jeste da se na njegovu konstataciju nadovezao Balša Božović, narodni poslanik Demokratske stranke.

- Coudn’t agree more (Ne mogu se više složiti) - napisao je Božović.

 

 

Inače, poznato je da je Božović jedan od onih iz redova demokrata koji se protivi ideji da Zoran Lutovac (produžena ruka Dragana Đilasa) bude na čelu ove stranke, šta više on vrlo često iznosi svoje stavove koji se kose sa trenutnim nastupanjima DS-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
007

11.02.2020 07:33

Balša, vrati poslovne prostore !!!

tale

11.02.2020 07:41

svi jedni druge ne podnose, ne mogu to sad više ni javno da sakriju

mima

11.02.2020 07:58

Ova opozicija vise ne zna sta ce.

Goran

11.02.2020 08:00

U DS-u kolaps neki izgleda...