Boškova škola! Obradovićev pulen najbrutalnije izvređao predsednikovu ćerku!

Autor:

Vesti

15.02.2020

10:30 >> 10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne pada iver daleko od klade", kaže naša narodna, tako je i kod Boška Obradovića u stranci jer na osnovu izjava njegovih vernih sledbenika jasno je da se u toj grupaciji neguje isključivo govor i politika mržnje, najstrašnijih uvreda i to na račun pripadnica ženskog pola. Ovoga puta na udaru se našla ćerka predsednika Srbije.

RepublikaFoto: facebook.com/sibin.vukadinovic
Obradović sa pulenima

Sibin Vukadinović, Obradovićev verni saradnik i sledbenik u svom "dubokoumnom razmišljanju" upitao je (prenosimo u celosti): "Da li ćerka Aleksandra Vučića, dok je j*** njen otac, misli na Tomislava Nikolića?" 

Ništa drugo se i nije moglo očekivati od takvog kadra, znajući ko mu je mentor i vaspitač. Očigledno da je nezadovoljan svojim angažmanom kod Obradovića pa ne bira sredstva kako da mu se dodvori. 

RepublikaFoto: facebook.com/sibin.vukadinovic
Gnusna objava Boškovog učenika

Obzirom šta sve rade pa čak i ponosno poziraju sa kratežima u rukama. To je njihov program fašističke politike za koji se zalažu.

Foto: facebook.com/sibin.vukadinovic
Sibin Vukadinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Damir

15.02.2020 11:08

Kakav učitelj takvi i učenici,propagiranje fašizma i nasilja je osnov njihove politike .

Dule

15.02.2020 11:12

Ono što jedino zna da radi Boško Obradović je vređanje i pravljenje nereda i nemira...a nešto dobro i korisno da uradi to je odavno jasno svima da neće znati ni umeti.

Saša

15.02.2020 11:34

Primitivizam i bahatost pripadnika Dveri ne poznaje granice. Gade mi se.

tija

15.02.2020 11:43

Stravicno je i procitati sa cime se pojedinci sluze. Opet reagovati i strogo kazniti. To je Boskova skola. Ali nedopsutivo je bllo koga vredjati na ovako gnusan nacin.