Jovanov traži reakciju državnih institucija: Izopačenim napadom na Vučićevu ćerku su prešli sve granice!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.02.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lideri opozicije Dragan Đilas i Boško Obradović i njihovi "megafoni" prešli su baš sve granice u pokušaju da slome predsednika Srbije Aleksandra Vučića uvredama koje upućuju njegovoj deci i drugim članovima porodice", izjavio je danas potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Povodom uvreda koje je na Tviteru objavio Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji navode da je blizak Obradovićev saradnik, Jovanov je u saopštenju poručio da ne postoji reč u srpskom jeziku koja bi valjano opisala "poslednji umobolni i izopačeni napad" na ćerku Aleksandra Vučića.

- Zahtevam od državnih institucija - od pravosudnih do zdravstvenih, da najzad reaguju i sklone sa ulica i iz svakodnevnog okruženja građana Srbije kako one koji onako nešto mogu da smisle, tako i one druge, koji će to za njihov račun da izgovore - kaže Jovanov.

Pošto oni, navodi Jovanov, ne mogu Aleksandra Vučića da pobede radom, političkim idejama, posvećenošću, marljivošću, znanjem, pokušavaju da ga slome tako što će mu na najodvratniji i najbolesniji način napadati decu i druge članove porodice.

Jovanov kaže da Vučića ni ovaj put nisu slomili, ali su još jednom pokazali da su upravo Đilas, Obradović, (Vuk) Jeremić i njihova grupacija "politička kanalizacija koja zagađuje javni prostor u Srbiji svojim beščašćem, lažima, uvredama i umobolnim napadima na decu političkih protivnika".

Naveo je da je sreća za Srbiju, pa će uskoro izbori posle kojih će, voljom naroda, svi oni završiti tamo gde im je i mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mrmot

15.02.2020 15:02

Boškovi kadrovi ne prestaju da divljaju.

Odgovori 16 0
Maya

15.02.2020 15:03

Sramota opozicija nema sta da ponudi drzavi ,njihova politika se bavi lazima .od ljubomore napadaju Predsednika Aleksandra i njegovu porodicu.

Odgovori 17 0
DejanM

15.02.2020 18:57

Ovo je za svaku osudu osuđujem ovakav vid napad i pretnje. Apelujem na nadležene organe da što pre reaguju u skladu sa Zakonom.

Kety

15.02.2020 19:52

Opozicija se služi prljavim stvarima, vodi prljavu kampanju..