Janjušević osudio vređanje Vučićeve ćerke: To su te porodične vrednosti fašističke bande!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Krsto Janjušević oglasio se danas na Tviteru i najoštrije osudio komentar Sibina Vukadinovića, bliskog saradnika lidera Dveri Boška Obradovića, kojim je prostački napao i vređao ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/ZooM Vesti Uzice
Krsto Janjušević

- To su te porodične vrednosti bande fašističke. Smeće ljotićevsko, umobolno, ima li većeg političkog dna, nego kada vam se izjednače dijagnoza i politika - napisao je Janjušević na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Anci

16.02.2020 14:16

Za svaku osudu je napadati i prozivati Vucicevu cerku pa i bilo koga ko ima porodicu. Krsti svaka cast sto je stao u odbranu i oglasio se posto svima nama to moze da se desi.

Sanja

16.02.2020 14:48

Porodica je svetinja, a u svetinje ne treba dirati.

Marija

16.02.2020 15:09

Jos jednom je opozicija pokazala da je njihov program nasilje i mrznja ne samo prema politickim protivnicima vec i prema njihovim porodicama

Sneza

16.02.2020 16:38

Bog je dao jezik i reč da pazljivo govorimo jer sve utiče na naš um sta izgovoramo. Mogu zamisliti kakav je um ovom prostaku, ovo je za svaku osudu!