(HIT VIDEO) Alo, šefe, ne dremaj! Evo kako je Palma održao čas o bavljenju politikom!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma poznat je po svom pristupu politici koji se bazira na stvaranju bliskih veza sa građanima, on je čovek iz naroda i ponosno ističe da svaki građanin Jagodine može da mu se obrati kada ima neki problem. Očigledno da je to jedini put do uspeha i da takva politika ima perspektivu. On je, po tom obrascu, i Dobrici Stojkoviću pomogao da postane predsednik opštine Ražanj.

Ovaj video ukratko pokazuje šta je zapravo suština Palminog pristupa politici - pažljivo osluškivanje onoga što narod ima da kaže, okrenutost narodu i pristupačnost.

U trenutku kada se jedna starija žena obraća Stojkoviću koji je izabran za predsednika opštine Ražanj, on to ne primećuje, ali zato Dragan Marković Palma reaguje na sebi svojstven način.

- Alo, šefe, ne dremaj - govori mu Palma i poziva ga da obrati pažnju na ženu koja mu se obraća. 

Inače, snimak je iz 2006. godine kada je Dobrica Stojković postao predsednik opštine Ražanj, nakon što mu je Palma pomogao u kapmanji. Tada je bio kandidat Nove Srbije i bio je osmi po rejtingu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading