Bratislav Jugović: Imali smo najmanje državnika, a najviše karikatura

Autor:

Vesti

18.02.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biti "izdajnik" je osnovno zanimanje svih državnika od uvođenja višestranačkog sistema. Valja napomenuti da smo najmanje imali državnika, a najviše karikatura. Za karikaturalne likove na političkoj sceni samo je veliki državnik najveći izdajnik", napisao je u saopštenju člana Glavnog odbora SNS, Bratislav Jugović povodom skandalozne izjave lidera Dveri Boška Obradovića koja glasi: Ako Vučić prizna Kosovo, narod će se obračunati sa izdajnicima.

RepublikaFoto: youtube.com/Bato Jugovic
Bratislav Jugović

- O "izdajnicima" koji imaju veliku podršku naroda najglasnije govore "patriote" koje nemaju podršku ni u svom komšiluku. To je opis Srbije u kojoj je Vučić "izdajnik" , a Boško Obradović "patriota".

Vučić je u ulozi "izdajnika" Srbiji učvrstio prijateljstva sa najvažnijim državama sveta. Boško Obradović je kao veliki "patriota" uspeo da uništi najvažniju instituciju u demokratskom sistemu, a to je opozicija. Vučić je u ulozi "izdajnika" s bratskom ljubavlju okupio sve predstavnike Srba u regionu. 

Boško Obradović je kao veliki "patriota" za stečajnog upravnika patriotskog pokreta Dveri postavio Dragana Đilasa. Vučić je u ulozi "izdajnika" izdejstvovao 17 povlačenja priznanja lažne države Kosovo. 

Boško Obradović je kao veliki "patriota" postao najbolja drugarica Marinike Tepić, osvedočenog borca za kosovsku nezavisnost. Za Vučića je prijateljstvo Beograda i Berlina razvojna šansa Srbije. Za Boška Obradovića je Berlin mesto zločina.

Boško Obradović ima demokratsko pravo da bira i da bude izabran i uvek bira da ne bude izabran. Vučić može samo da bira, lakši ili teži put. Izabrao je teži put - da bude "izdajnik", da rezultate isporučuje narodu koji ga je birao i da predstavlja državu koja odlučuje sama o sebi. Zbog toga Vučić nema perspektivu, a Boško Obradović je budućnost srpske političke scene. Samo građanke i građani to uopšte ne primećuju. Strašno! Baš strašno - stoji u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mica

18.02.2020 11:37

Sada konačno imamo državnika na čelu države, pravog i odgovornog.

Miki

18.02.2020 12:01

Srbija po prvi put u svojoj novijoj istoriji ima drzavnika kakvog zasluzuje.

lana

18.02.2020 12:07

Napokon imamo coveka na vrhu koji je ozbiljan i odgovoran.

M Novosel

18.02.2020 12:10

Gospodine Obradoviću za tvoju informaciju, kada je u pitanju KiM, Vučić neće doneti nikakvu odluku dok se po tom pitanju ne izjasne građani Srebije. Kako građani odluče tako će biti.