Đukanović razbucao autore filma "Vladalac": Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća

Autor:

Vesti

18.02.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom filma "Vladalac", koji se emituje na televiziji N1, a koji iscrtava "paralelu između vladavine Aleksandra Vučića i potonuća demokratije" - kako navode autori filma - reagovao je Vladimir Đukanović koji je istakao da oni "besomučno pljuju po Srbima".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Đukanović je ovo napisao na društvenoj mreži Fejsbuk dodajući da pored laži, autori filma gaje i patološku mržnju prema Srbima:

- Zanimljivo je da smo u prvom delu tzv.dokumentarnog filma "Vladalac" imali prilike da čujemo kako su Srbi okupirali Glinu, zatim naselje Grbavica u Sarajevu, te kako je svaki poziv na odbranu srpskog naroda bilo zapravo ratno huškanje.

Nesrećnici koji su tzv.dokumentarni film osmislili žive i rade u Beogradu i besomučno pljuju po Srbima kad god im padne na pamet. Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća, a narod mrze jer Srbi nikako ne žele da prihvate njihove stavove i neće da pljuju po sebi. Srbi, gle čuda, takve doživljavaju kao incident. Žalosno je samo to što taj "incident" sebe predstavlja kao elitu i što jedino on ima monopol na mišljenje. Ipak, dobro je dok rade takve odvratne filmove, jer sanitarni otklon koji narod pravi od takvih ljudskih fekalija biće još veći - napisao je Vladimir Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sima

18.02.2020 19:00

Gradjani jasno opazaju i osudjuju patolosku mrznju i izmenjene licnosti opozicionara

Tanja

18.02.2020 20:06

Opoziciji nikada nije ni bilo stalo do Srbije i srpskog naroda.

Pera

18.02.2020 22:16

Nema potrebe se potresati oko ovog filma,ljudi veruju u sadasnju Srbiju ,jos bolju.